Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Szávitrí
5.0/5

Hamisítatlan ​székely népmese. Azt kapja tőle az ember, amit vár: elrabolt királylányt, sárkányt, szegény ember legkisebb fiát, jótetthelyébejótvárjt, három próba kiállását és persze happy endet. A rajzok is tetszettek, bár a királylány kiszabadításánál azért szívesen láttam volna egy képet a királylányról, de hát tény, hogy itt ő csak mellékszereplő, még ha a borítón ő szerepel is.


Morn
5.0/5

Tipikus ​a legkisebb fiú jóságos és hőssé válik a királykisasszonyért. :) Elek Lívia rajzai nagyon szépek, csak zavar, hogy nem tudom, hol láttam még… talán egy alsós olvasótankönyvben.


Uzsonna
5.0/5

A ​Benedek Elek-féle változattól egy kicsit különbözik csak, a lényeg változatlan. (A hős itt is derekasan megküzd a királylányért! :)) Elek Lívia rajzai gyönyörű kiegészítői a mesének.


Tipikus ​legkisebb fiús mese, 3 próbával, királylánnyal, fele királysággal..nem lett kedvencem. A rajzok szépen kidolgozottak, de nekem nem szépek,


moncsicsi83
4.0/5

Aranyos ​mese, az illusztrált rajzok tetszettek, de valahogy a nyelvezete nekem egy kicsit idegen…


imma
3.5/5

jó ​ez, klasszikus minden porcikája, csak kicsit ijesztőek a rajzok benne. azok a nagy szemek meg nagy szájak. meg a nagy orrok. és a nagy orcák.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók