Ajax-loader

Értékelések

Az alábbi értékelések a Rukkola felhasználóitól származnak. További értékeléseket itt olvashatsz.


http://litfan.blog.hu/2015/04/20/szerb_antal_a_pendragon_legenda_339

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://litfan.blog.hu/2015/04/20/szerb_antal_a_pendragon_legenda_339


Kota Jolán
4.0/5

Képzelj el egy szeretnivaló főhőst, aki botcsinálta nyomozóként csetlik-botlik a történet során: Bátky János a neve. Saját bevallása szerint különös ismertetőjele, hogy bölcsész, amely állatfajta tudvalevőleg semmi hasznos dologhoz sem ért, de azt végtelen pontossággal tudja és műveli. Ő maga mondja, hogy „bölcsészdoktor vagyok, a fölösleges tudományok tudora, és mindennel foglalkozom, ami rendes embernek nem jut az eszébe”.Az illetőnek külön bejáratú véleménye van a nőkről is, például az, hogy a „mohamedánok kizárták a nőket a paradicsomból. Én a könyvtárból zárnám ki őket, különösen a csinosakat. Puszta jelenlétük által zavarnak az olvasásban.”

Hát nem szeretnivaló figura? Tele humorral és életbölcsességgel, emellett mosolyogtató szobatudós, aki pörgő, izgalmas kalandok sorát éli meg, éli túl, miközben folyamatosan reszketteti rekeszizmainkat, megnevettet bennünket és kinevettet velünk fontoskodókat, tudománykodókat, öntelteket, álművelteket.

Alkalmi detektív egy misztikát sem mellőző történetben. A walesi Pendragon család és rejtélye, múltból előlépő alakok, orvgyilkosok nagy vagyon reményében, alkímia, fekete mágia, miszticizmus, önkritikus és közveszélyes humor – ez mind a Pendragon legenda címmel fémjelzett könyv sajátja.← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

15.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás

Címkék

Kollekciók