Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


eeszter
5.0/5

Kicsi, ​rövid könyvecske, de csupa hasznos gondolattal. Nem mondom, hogy minden az újdonság erejével hat, hiszen egyre több író foglalkozik a témával. Viszont ahhoz, hogy mindent észben tartsunk, szerintem fontos az ismétlés, újragondolás. Nagyon jók az esetleírásai is.


Kis ​könyvecske sok elgondolkodtató alapigazsággal. Bár túl sok új infót nem találtam benne, hiszen számos más könyv foglalkozik az álmaink manifesztálásának témájával (a legismertebb ebben a témában pl. A titok), de mégis hasznos olvasmány, mert összegzi a dolgokat és “az ismétlés a tudás atyja”- alapon érdemes elővenni. Az is tetszett, hogy vallási megvilágításba is helyez dolgokat, pl, hogy nem minden rossz, amit mi annak gondolunk, aktuálisan. Néha csak évek múlva derül ki, hogy egy-egy életesemény miben szolgálta a fejlődésünket, életünk alakulását. Ez összecseng a keresztényi tanítással is, hogy az Istent szerető embernek minden a hasznára válik. Volt benne egy számomra szép ima is, amit ki is írtam idézetnek, hogy ne feledjem el.


ginewer
5.0/5

Ezt ​a könyvet “folyamatosan olvasom”. Állandóan a kezem ügyében tartom, ha kicsit leülök, mindig beleolvasok itt-ott. Nagyon szeretem! Rövid, tömör, lényegretörő.


Jeffi
5.0/5

Hasznos ​dolgok vannak benne, most már csak remélem, hogy be is jönnek ^^


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

22.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók