Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Uzsonna
5.0/5

ÚJRAOLVASÁS ​2013.01.01.
A Pöttyös Panni sorozaton végigszáguldva nekem most ez a 4. kötet tetszett a legjobban. Kockás Petit is kezdem egyre jobban megkedvelni. Bár már javulhatna egy kicsit, de tetszenek az ötletei, még ha a kivitelezésekbe hiba is esik. Szívesen megsimogatnám a buksi fejét.


Amrita
3.0/5

Szepes ​Mária tele van nagyon jó ötletekkel, szeretem benne azt is hogy valóságos helyszín van a könyvben és Pasarét utcái megkereshetőek akár egy mai gyerek számára is. Külön vicces ha esetleg ott lakik az olvasó. Nekem személyes kedvenc helyeim egyike Budapesten Pasarét. Az olimpia ötlete jó pofa, Pannikát kedveljük. Ugyanakkor a könyv összességében ma már megbocsáthatatlanul didaktikus, mai olvasónak helyenként kifejezetten idegesítő. Keresni nem fogom Szepes Mária könyveit, nosztalgiából elolvastuk.


Lady_Hope
5.0/5

Ez ​annyira jó kis része a sorozatnak! :) A rajzok.. sose tudtam lemásolni, és olyan ideges lettem. De a könyv jó.


Sara_Harka
4.0/5

Szeretni ​kell!
Tündériek az illusztrációk (az új kötetekben).


Lornka
5.0/5

Nagymama ​tiszteletbeli gyerekként elvegyül az ifjúság között, s finoman terelgeti őket a helyes út felé. A mesében a mese pedig egy csodatévő szappanbuborékról szól, amivel a nagyi (majdnem) dobogóra kerül a pasaréti olimpián.


MezeiMarcsi
4.0/5

NAgyon ​tetszik,bár a töténetek hosszabbak mint az eddigi P.Panni könyvekben,és a kisfiamat nem köti le végig.Ezért is kap 4 csillagot:)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

17.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók