Ajax-loader

Remélem, ​örömére szolgál, hogy négy gyönyörű színes kötetben közreadhatom a Népszabadságban – ÍZÖZÖN Frank Júlia konyhája címmel – megjelent gasztronómiai melléklet receptjeit. A négy kötet első darabja az, amit Ön most a kezében tart. Miután a magazin receptjei általában az éppen szezonjukban lévő nyersanyagokból készültek, a négy ÍZÖZÖN SZAKÁCSKÖNYV tematikájában is ehhez a rendező elvhez igazodik. A következő három kötet – a mostani ŐSZ után – a TÉL, a TAVASZ és a NYÁR címet viseli majd, és a címbeli évszak étkezési szokásaihoz igazodik. Mint a receptjeimből kiderül, mindenevő vagyok. Tehát a vegetáriusok és a húsevők is megtalálják a nekik tetszőt. Lapozza át e könyvet, és én bármibe lefogadom, hogy az első fél órában kimegy a konyhába, kinyitja a hűtőt, és megnézi, van-e hozzávaló ahhoz az ételhez, amihez éppen gusztusa lett.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók