Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Camelia
5.0/5

Hm… ​Miket is olvasok én. :D Jó újra elsüllyedni ebben a sajátos, és egyébként roppant furcsa világban. xD
Szinte minden részre ugyan azt lehet csak elmondani.
Egy gyerek nagyon szereti, egy fiatal vagy felnőtt életében meg vannak olyan pillanatok, amikor pont ez kell. :D
Izgalmas, tanít valamit, könnyen olvasható, és vicces is.
Geronimo papája mindenkit kirúg a cégtől, hogy ne legyen sok a kiadás, csak a családtagokat nem. Ezért Geronimora marad az a feladat, hogy elmenjen távoli vidékekre és interjúkat készítsen Egyiptomban. :) Egy nagyon olcsó rozoga repülővel repül, ami bármikor lezuhanhat. Eltéved egy piramisban, tevegel, az interjú alanya rosszul lesz és mindent elfelejt, hazafelé hajóval jön, elküldik a papát nyaralni, és újra felvesznek mindenkit, majd újra elmegy interjúzni, ezúttal olcsóbban léghajóval, miközben a papa mit sem sejt az átalakulásról. :)


kitti_th
3.0/5

Hát ​nem az igazi már ez a történet sem. Geronimo állandóan csak panaszkodik, közben meg mégis azt mondja, hogy mennyire élvezte a kalandot, de egész végig csak nyávogott arról, hogy jaj, milyen borzalmas nap volt ez. Kicsit unalmas is volt ez a történet, bár tetszett, ahogy a gyerekek számára felvezették az egyiptomi kultúrát, a múmiákat, a piramisokat. Nyilván ez egy olyan embernek, aki nem ismeri még ezt a kultúrát, annak ez tök érdekes lehet.


Skeletrino
5.0/5

Eddig ​ez a könyvecske a kedvencem. A repüléses rész a legjobb, telis-tele volt poénokkal, jókat kuncogtunk. Imádtam.


Ez ​a történet tetszett. Sok vicces dolog történt benne és érdekes volt a piramisos rész is. Szórakoztató volt és ha ajánlani kellene Geronimo könyvek közül akkor ez a könyv rajta lenne a listámon.


anesz
4.0/5

borító: ​5
tartalom: 4
stílus: 4
szereplők: 4
élmény: 4
mondanivaló: 4

Ez egy fokkal jobb volt, mint a habos kávés, ezért értékelem a fejlődést. Most nagyon összegyűltek az egyiptomi sztorik, nem is tudom, hogy sikerült ezt így összehozni!? Világjáró Vilmos nagyapa igencsak megkavarja hőseink életét a takarékosságával, vagy inkább a fukarságával. Az utazásnál egy csomó járművet kipróbáltunk, a legjobban a léghajós ötlet tetszett.
Maga a találmány igen bizarr és büdös, bár a tikos összetevő titkos is marad, de legalább betekintést nyerhettünk a Kheopsz piramisba. A kép és a tipográfia szokás szerint szép és szórakoztató.


Vilmos ​nagypapa nem semmi figura. Bár egy csöppet túlzásokba esett. Szegény Geronimo körül csak úgy zajlik az élet. Vicces helyzetekbe kerül, de nagyon jó barátai vannak. Mindig számíthat rájuk.


Ebben ​a részben megismerkedhetünk egy kicsit Geronimo Vilmos nevű garasos nagypapájával. Szegény Geronimot belekényszeríti pénzsóvárságával pár lehetetlen helyzetbe, de Geronimo, mint mindig mindent, ezt is megodja.


PTJulia
3.5/5

Engem ​idegesített ez a rész, szerintem nívósabb sorozatok vannak a gyerek-ifi nyomozós kategóriában, de a negyedikes lányom ezt hajlandó olvasni.


zamil
3.5/5

Talán ​az eddig leggyengébb Geronimo ami eddig a kezembe akadt. A gyerekeket se érdekelte annyira, valahogy hiányzott a történet, olyan volt mintha kellett volna már egy egyiptomi részt is írni.


Chabinho
5.0/5

Nagyon ​jó volt ez is.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

21.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók