Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Sippancs
4.0/5

A ​rajzok gyönyörűek, a tanulság levonható, és “régi szereplők” (pl. Kacsa Jolán) is feltűntek benne, mégis eddig ez volt a leggyengébb Potter mese. Egyszerűen hiányzott belőle az izgalom.


brena
5.0/5

Még ​mindig imádom a rajzokat:)Most is a 11. oldal lett a nyerő:)Akkorát nevettem szegény Tomin:)A cím nem annyira találó,inkább három cica kalandja kéne legyen:)


Szirmocska
4.5/5

Imádom ​ezeket a rajzokat! A mese pedig mindig is a kedvenceim közé tartozott. Olyan kedves, egyszerű, mégis varázslatos :) Könyvben viszont nem annyira jó, mint a mesében, már ami a tartalmát illeti. De még így is tetszett és jót mulattam rajta. Azt hiszem, legközelebb ezt fogom elmesélni az unokahúgomnak. Amúgy is odáig vagyunk a cicákért :)
Meg a kakaóért. Szóval Tomi cica és egy bögre kakaó és kint akár az eső is eshet, ez akkor is egy tökéletes nap. :) És tökéletes ajándék is volt! :) Köszönöm Anett! :)
http://www.youtube.com/watch?v=a-k4DJ65F90


A ​kötetben a kedvenc jelenetem az volt, mikor János úr felvette a cicák ruháit. Azt hittem kiégek XDDD
És természetesen János kacsa lett a kedvenc karakterem is :))


apwbdum
5.0/5

Nagyon ​aranyosak a kicsi cicák akire ruhácskát húztak.


Sister
3.0/5

Ez ​a mese is olyan semmilyen. A rajzfilmben sokkal jobban tetszett, izgalmasabbnak tűnt. Ez csak egy zanza változat. Ráadásul kiderül, hogy a kacsák még mindig milyen buták. Szörnyű. :( Azt gondolom, hogy csak az illusztrációk mentik meg. A mese maga nem túl sokat ér önmagában…


A ​mesét már filmben is láttam, nagyon tetszett mindkettő egyaránt.


danlin
4.5/5

Ami ​egyből megtetszett, azok az illusztrációk voltak, mind a három cica tündéri lett. A felöltözött cicák kicsit furán festettek, de kétségtelen mulatságos történet volt.


kstimi
5.0/5

Ez ​a mese is nagyon aranyos, kár hogy ilyen rövid. Jolán és Rebeka is felbukkan a Jolán kacsa kalandjaiból :) János, Jolán és Rebeka hatalmas formák :D ez a mese még humoros is. Nagyon szerettem ezt a mesét (még ma is!), először rajzfilmen láttam, ezért is akartam könyvben is elolvasni. Furcsa, de most, hogy felnőttem még mindig ugyanúgy #néha jobban is# lekötnek a mesék, mint kiskoromban :D Sajnálom, hogy nincs meg itthon a könyv, szívesen látnám a polcon ezt és a többi BP-meséskönyvet is, talán hamarosan sort kerítek a beszerzésükre is. :) ♥


Aranyos ​mese a három rosszcsont cicáról. (nem is igazán értem miért csak Tomi cica szerepel a mese címében) A történet egyszerű, de a rajzok szuperek!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

33.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók