Ajax-loader

A ​Mezőgazdasági Kiadó, a MOHOSZ, a Magyar Horgász és a Magyar Írók Szövetsége 1986-ban pályázatot hirdetett horgászati témájú elbeszélésekre. A pályázatnak kettős célja volt: egyfelől horgászati tárgyú olvasmányokat akart adni e sportág hódolóinak, másfelől lehetőséget akart teremteni arra, hogy a maga horgászélményét, -tapasztalatát, -kalandját, ha a megkívánt színvonalon írásba tudja foglalni, bárki megoszthassa a társaival.
A bírálóbizottság őszinte örömére a pályázók száma meglehetősen nagy volt. A díjat nyert, illetve a pályázaton részt vett írásokból állította össze és szerkesztette meg ezt a kötetet Fekete Sándor, az Új Tükör főszerkesztője, a zsűri egyik tagja. A válogatásban tizenöt elbeszélés kapott helyet, ezek közül tizenkettő díjazott írás, három nem részesült a bírálóbizottság hivatalos elismerésében, de olyan értékekről tanúskodott, hogy a szerkesztő semmiképpen sem mellőzhette.
A kezdő és a tapasztalt horgászoknak éppen úgy szíves figyelmébe ajánljuk ezt a gyűjteményt, mint azoknak, akik a horgászat iránt egyelőre még csak érdeklődnek, őszintén remélve, hogy szórakoztató, felüdülést nyújtó olvasmányul szolgál majd valamennyiüknek.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

6.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók