Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Virágszépe
5.0/5

Egy ​év története Dublinban. Szereplői fiatalok, öregek, gazdagok és szegények és nemcsak a főszereplők, hanem a mellékszereplők élete is érdekes, fontos. Hétköznapi problémák, emberi kapcsolatok, érzelmek, Binchy érezhetően nagyon szereti saját, kitalált szereplőit. Igazi kikapcsolódás ez a regény, mindig alig vártam, hogy folytathassam, szórakoztató és érdekes. Cathy és Tom útkeresése, bizonytalanság és döntéskényszer, mind-mind mindenki számára ismerős helyzet. Az írónő elérte, hogy együtt érezzek, vitatkozzak, vagy izguljak a szereplőkkel. Tetszett.


andianhu
3.0/5

Mint ​kivágott öltöztetős papírbabákkal játszani. Sablonos történet, előre kiszámítható végkifejlet. Alig pár nap múlva már a szereplők nevére sem fogok emlékezni. Kivéve az ikreket, az egyetlen háromdimenziós lényeket a szereplők között. Képregény, betűkkel megírt formában. Még a kajaleírások sem dobtak fel, pedig az nagy vonzerő volt ahhoz, hogy belekezdjek a könyvbe. Meg hát Dublin, de ahhoz sem kerültem közelebb.


AnnaSz
3.0/5

A ​másik Binchy regényhez hasonlóan ezt is tartogattam, nem kifejezetten amiatt, mert olyan különlegesnek gondoltam, sokkal inkább elkallódott, elsiklott felette a figyelmem. És valahogy igazam is lett. Félre értés ne essék, nem tartom ezt egy rossz könyvnek, csak valahogy nem is olyan kiemelkedően jó. Tényleg elkallódik, és pontosan azért, mert attól függetlenül, hogy szórakoztató és könnyed mást nem igazán tud nyújtani. Tetszett, de csak a maga előre kíszámítható befejezésű nyári olvasmány szintjén. A történet elég sablonos, a végét körülbelül már az elején ki lehet találni (habár éppen emiatt engem egy kicsit elgondolkodtatott, mondván ez nem lehet ennyire egyszerű) mégis Cathy és Tom története valahogy magával ragad.
Megint csak egy kedves, egyszeri olvasású könyvhöz volt dolgom.


Papírtigris
4.5/5

Nekem ​most Maeve Binchy a kikapcsolódás, “menekülés”, megszerettem. Ebben a kötetben a sok elütés zavart csak, ez viszont a kiadónak róható fel. Az pedig egészen hihetetlen számomra, hogy Maeve Binchy több regényét 60 éves kora felett írta (pl ezt is), eddig minden, általam olvasott könyvének 30 alattiak voltak a főszereplői…


maeve
5.0/5

Már ​másodszor olvastam, és nagyon tetszett. Nem kell világmegváltást várni tőle, de a maga műfajában kiváló. Akik szeretik az írónőt, nem fognak csalódni.


cicus61
-/5

Nagyon ​jó kis könyv volt, alig vártam, hogy megtudjam, mi a vége:) Volt benne szerelem, izgalom, humor. Jó volt na.:)


MInt ​általában a másik két általam olvasott Maeve Binchy könyvhöz( Ház a Tara Road-on, Az üvegtó) hasonlóan, itt is nehezen indul be a történet, aztán a regény egy harmad részére érve felfut. Nem volt rossz, sőt maga az ételkészítős, esküvő szervezős-, és lebonyolítós story sem rossz, és a végkifejlet is nagyjából kiszámítható. Őszintén szólva: picivel mégis többet vártam. Tehát nem volt csalódás, de nem volt meg az a hűha, ez egy klassz regény!-érzésem.Várólistán lévő könyveim számát csökkentettem e regény elolvasásával. Úgy érzem Binchy tud/tudott ennél jobbat, pörgősebbet, érdekesebbet-, és lebilincselőbbet is írni.


Salsita
4.5/5

Sokféle ​emberi kapcsolatot mutat be, abszolút nem érzelgős vagy csöpögős stílusban. Látszik, hogy az író szeretettel terelgetii a hőseit, de ettől még nem elfogult egyikük vagy másikuk irányába – ezért is szeretem Maeve Binchy könyveit.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

27.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók