Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


CsepAdri
5.0/5

A ​közepe táján megvilágosodtam, végig az volt az érzésem, h Clay ismerős #sőt az összes macska egy kicsit# aztán rájöttem, h a vadsága emlékeztet Naasir-ra, őt pedig egyenesen imádom ♥ úgyh nem is csoda, h az összes cicust nagyon szeretem és könnyen a szívemhez nőnek :)))
Tetszik ahogy alakul/csavarodik a történt, nemcsak a párok egymásra találása, hanem, ahogy az írónő szövi a szálakat. Ez alkalommal Talin-nal gazdagodtunk :) általa pedig nagyon fontos információkhoz jutottunk. Egyre izgalmasabb az egész és azon kapom magam minden egyes fejezet végén, h nem akarom abbahagyni az olvasást.
#Lábjegyzet: dorombolnak a nagy cicusok :D#


Laura_Bakos
5.0/5

Irtó ​jó ez a könyvsorozat.


RavenS
5.0/5

Jaj, ​kedves írónő, hát hogy van az, hogy a maga könyveit nem lehet nem szeretni??
Előre bocsátom, hogy semmilyen szempontból nem leszek most objektív, mert konkrétan megszállott lettem a sorozattal kapcsolatban (nem mintha eddig nem lettem volna az), és tele lesz az egész szöveg SPOILEREKKEL, bár igyekszem nem lelőni a nagyobb poénokat.
Történetünk főhőse Clay, a DarkRiver csendes őrszeme, akitől nagyjából három mondatot hallhattunk az előző könyvek folyamán és ebből kettő egyszavas volt.
Megmondom őszintén, nem vártam túl sokat se a karakterétől, se magától a könyvtől, csakis azért olvastam ezt, mert ez következett a sorban. Minden paranormális könyvek istene, mekkorát vétettem volna, ha kihagyom a sorból ezt a részt! Egyszerűen imádtam!
Már az első mondatoknál csak tátottam a számat, aztán jött egy éles váltás és hirtelen teljesen máshol találtam magamat, konkrétan egy bár előtt, ahol Clay és Dorian összehalásszák a holtrészeg Kitet, aki a haverjaival majdnem szétcsapta a kócerájt széles jókedvében. Clay itt találkozik Talinnal (a találkozik nem jó szó, inkább addig kergeti, amíg a nő kénytelen megállni egy útlezárás miatt) és innentől felpörögnek az események.
Ez a kötet más volt, mint az előzőek több szempontból is. Először is, Talin ember és nem mentál, ráadásul olyan ember, aki nem nagyon érintkezett még mentálokkal és alakváltókkal, kivéve persze Clayt. Ugyanis – és ez a másik fontos szempont – ők ketten gyerekkori barátok voltak, de már húsz éve nem látták egymást, Clay pedig azt hitte, az ő Tally-ja meghalt egy autóbalesetben. Ezek után azt hinnénk, hogy jön a nagy összeborulás… hát, nem! Újabb és újabb titkok derülnek ki, Singh nagyon ügyesen kezeli azt a helyzetet is, hogy közös múltjukból kifolyólag jól ismerik egymást, és nyilván többet tudnak a köztük történtekről, mint az olvasó.
Bevallom, az elején egy kicsit idegesített Talin, ahogy reagált Clay-re, bár valahol megértettem, mert nagyon sok mindenen ment keresztül. Mindketten sokat szenvedtek, de Tally viselkedése sokkal inkább változott a traumák hatására, így ameddig nem tudjuk meg a történetből, mi is történt vele, ugyanazt a kérdést tesszük fel neki, amit Clay:
God, where is your spine, Tally?!
Kettejük kapcsolatáról nagyon jó volt olvasni, a szívemhez nőttek, de nem csak ők, hanem a történetben felbukkanó többi szereplő is, akik közül sokakat már az előző részekből megismerhettünk. Az összes DarkRiver őrszem, Lucas és Sascha, Judd és Brenna, Kit és Rina, Tamsyn, Faith, na és persze a Mentál Tanács. Imádtam a cselekményt, ami ezen a szálon futott, betekintést kaptunk időről-időre az omladozó hideg mentálhálón zajló eseményekbe, Ming LeBon és az I protokoll is hangsúlyos szerepet játszott, felbukkant a Szellem és Perez atya, valamint Ashaya Aleine, a vezető tudósa a protokollnak.
Magyarán, minden ott folytatódott, ahol abbamaradt Judd-ék köteténél, nagyon szeretem ezt az egész sorozaton átívelő cselekményszálat, ami szoros egységben tartja a köteteket és ami miatt nem érdemes felcserélgetni a sorrendet, mert ez így ad ki egy egészet és csakis így. A korábbi részek szereplői nem tűntek el, hanem újra és újra felbukkannak, és bár már nem ők vannak a főszerepben, a történetük folytatódik, mindenkié.
Nem mondom azt, hogy nem voltak hibái a könyvnek, itt-ott jól odacsaptam volna mindkét főszereplőnek, de aztán annyira elvarázsoltak, pont mint Tally-t Roman.
Nálam még mindig Sascha és Lucas a number one, de Clay és Tally is mindenképpen előkelő helyre került, mert hihetetlenül aranyosak együtt még akkor is, amikor az agyamra mennek.
Ugye mind ismerjük az arrogáns nagymacskákat? ;)


Tori0925
5.0/5

Megadom ​neki az öt csillagot. Nekem bárki bármit mondjon ez a kedvenc kötetem.
Először magyarul olvastam ezt a részt, de már akkor megfogott. Aztán elkezdtem az egész sorozatot angolul és ekkor még jobban beleszerettem. Már korábban is felfigyeltem Clay-re és nagyon vártam hogy mi fog belőle kisülni, de ezt nem hittem volna. A csendes Clay egyre jobban megnyílik és ahogy közelebb kerül Tally-hoz azt is láttam, hogy miért. Ez a fickó a maga módján kedves, nem fecsérli a szavakat, de a tettei sokkal többről árulkodnak. Már az megfogott, hogy az elején amikor még törékeny volt a kapcsolat Tally és Clay között, akkor is segíteni akart (még ha nem is mondta ki).
A korábbi mellékszereplőket is jól esett néha látni, de az Elfeledettek megjelenése felkeltette a figyelmem. Kár hogy Tally a későbbi részekben nem (sokat) szerepel, mert szerintem klassz csaj és egész jól kordában tartja Doriant.


wolfy27
3.5/5

Az ​első hat rész közül a leggyengébb. Talint a könyv első felében meg tudtam volna csapkodni. Idióta, önző picsa. Pedig nem szokott gondot jelenteni hogy a tragikus sorsú főhősökkel együtt érezzek, de Talint nem bírtam elviselni. Sajnos ez Clay karakterét is eléggé lehúzta. A könyv második felében javult a helyzet, de megkedvelni nem igazán sikerült…

A sztori amúgy jó volt, a háttérben zajlanak az események. És végre Dorian jön…


tashley
3.0/5

A ​megszokott színvonal, az írónő újabb szereplőket, sőt egy újabb fajt is belekever a megrajzolt világába. Még mindig izgalmas, rögtön belekezdek a folytatásba. Remélem, Ashaya és Dorian lesznek a következők, szívesen látnám, hogy ők mihez kezdenek egymással. :-)


lustica
4.0/5

Érdekes ​volt nagyon. Annyira nem tetszett, mint Judd története. Végre gyerekek kerültek a falkába :-D Kezd kiszélesedni a csillagok hálója!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók