Ajax-loader

Van ​egy közismert vágy, amiben emberként mindannyian osztozunk: a boldog és értelmes élet utáni vágy. Őszentsége a Dalai Láma szerint e vágy beteljesítésének képessége mindannyiunkban ott rejlik. Tibet Nobel-díjas szellemi és egyházi vezetője, aki manapság az egyik legnépszerűbb író, ebben a nagyon különös könyvben segít az olvasóknak elindulni a megvilágosodás ösvényén – könnyen elvégezhető napi gyakorlatok bemutatásával, és Őszentsége időtlen bölcsességének mesteri megvilágításával.
Az Út az értékes élethez segít megnyitni a szívünket, elkerülni, hogy megbántsunk másokat, segít megőrizni a lelki nyugalmunkat, de még ennél is többet nyújt. A jól elkülöníthető lépések sorozatával, vallási hovatartozástól függetlenül elvezeti az olvasót a megvilágosodáshoz.
Ez a könyv mindennapi társunk lesz az erkölcs, a meditáció és a bölcsesség gyakorlása során. A Dalai Láma megmutatja, hogyan lehetünk úrrá mindennapi akadályainkon: a haragon, a bizalmatlanságon, a féltékenységen és a visszatartó gondolkozásmódon. Az Út az értékes élethez Őszentsége derűs és játékos szellemiségével átitatva nyújtja át a Dalai Láma saját józan és nagyon is gyakorlatias meglátását az emberi lélekről és mindarról, ami összeköt bennünket.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

19.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók