Ajax-loader

Dániel ​próféta szerint az utolsó időkben “nagyobbá lesz a tudás” itt a Földön, s az univerzum sokféle titkát megértjük.
Ez az idő most van! – állítja Hal Lindsey, az Apokalipszis-kód szerzője. A mai politikai események és bibliai próféciák elismert szakértőjeként számon tartott szerző már több bestsellerében (ezek közül magyarul is megjelent a Föld-bolygó 2000 című kötet) kimerítő alapossággal tárta olvasói elé azokat a társadalmi, gazdasági, geológiai, éghajlati, egyszóval globális problémákat, amelyekkel a Föld lakosainak mint gyülekező viharfelhőkkel, szembe kell nézniük a közeljövőben. A bibliai próféciák szerint a “vihar” kikerülhetetlen – ez is az utolsó idők jele.
E mostani megrázó, valóságértelmező kötetben, az Apokalipszis-kódban Hal Lindsey a Jelenések könyve sajátos kódrendszerének egyik lehetséges megfejtését adja közre. Megdöbbentő párhuzamok felállításával szemléletesen magyarázza meg az évszázadok óta “elpecsételt”, sok fejtörést okozó, számtalanszor érthetetlennek minősített apokaliptikus próféciákat.
Az Apokalipszis-kódot mindenki haszonnal veheti kezébe, aki szeretne felkészülni mind a bolygónkra váró “viharra”, mind az azon túl ránk váró csodálatos új világra.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók