Ajax-loader

Az ​írónak ebben az újabb kötetében két detektívregény kapott helyet. Mindkettő főszereplője Peter Whatmore, a londoni magánnyomozó, aki a Yardon szerzett korábbi tapasztalatait felhasználva különböző rejtélyek kibogozására vállalkozik.

Az első írás színhelye a varázslatos Nápolyi-öböl, magával a várossal és a tengerrel, s egyik főszereplője a rendkívül csinos Caterina, aki rossz társaságba keveredett vagy éppen…De hát ez az a rejtély, aminek kibogozásával Caterina édesapja megbízza a magánnyomozót. Találja meg az eltűnt lányát, és hozza haza. Whatmore jó nyomon van, a lány közelébe is férkőzik, de az események gyorsabban peregnek…Most már be kell vonni a rendőrséget, sőt a különleges osztagot is.

A másik, a kötetnek is címet adó írás színhelye a Kanári-szigetek. Egy gazdag vendégek számára létesült magánszanatórium, amelynek lakója egy rejtélyes idős hölgy is, aki különleges indiai gyémántból készült nyakéket visel. A nyakék sokmindenkinek feltűnik, míg egyszer egy kártyacsata alkalmával rejtélyes körülmények között nyoma vész. Megérkezik a magánnyomozó is, hogy megoldja a rejtélyt, s megtalálja a nyakéket, de egy gyilkosság szükségessé teszi a rendőrség bevonását. Folyik a nyomozás, de a rejtély megoldása a magánnyomozóra marad…

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók