Ajax-loader

Miután ​Diana Andrew Morton közreműködésével leleplezte a házassága titkait, azt a megbízatást kaptam, hogy írjam meg a Diana által “Rottweiler”-nek aposztrofált asszony igaz történetét.
Camilla barátai az elején védekező és védelmező állásponton voltak. Bántotta őket, hogy ‘Diana tábora’ – így nevezték a néhai walesi hercegnő támogatóit – bosszúálló és kegyetlen asszonynak állította be Camillát,aki tönkretette az évszázad “tündérmesébe illő” esküvőjét. Az ő szemükben Károly és Diana házassága távolt állt ettől, és Camilla sohasem volt az a gonosz cselszövő, mint amilyennek a sajtó beállította.
Camilla barátainak a segítségével, idővel kibontakozott a kép arról az asszonyról, aki a mai napig, még sohasem szólalt fel a nyilvánosság előtt a saját védelmében. A barátaira hárult a feladat, hogy elmeséljék a mai napig tartó szerelmi történetet, mely 1971-ben, egy sáros pólópályán bontakozott ki.
Ma már senki sem kérdőjelezi meg Camilla szerepét a walesi herceg életében. Több mint három évtizeden keresztül állt mellette bizalmasként, szeretőként és barátként, amikor még elképzelhetetlennek tűnt, hogy valaha Károly menyasszonyaként mutassák be a világnak.
Íme Károly, Camilla és Diana története.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

7.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók