Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Narutofan98
5.0/5

A ​chuunin vizsga kezdete. Emlékszem, mikor kicsi voltam, akkor pont ennél a résznél kapcsolódtam be anno az Animaxon. Olvasva azért más volt. Sokkal jobban izgultam – pedig tudtam, hogy mi lesz a vége -, hogy mi lesz, mégis ahogy haladt előre a történet úgy lett egyre jobb.
Itt is megjegyezném, hogy a magyarban a fordítás katasztrófa. Így ha rám hallgattok inkább angolul olvassátok el. (Hinatánál akadtam ki. Mármint nem a nőn, hanem azon, ahogy fordították a magyarban a leírását.)


kitti_th
4.5/5

_ ​The trick is not to show any fear. Tests can smell fear! Remain calm…. don’t try to do everything at once. Look each question square in the eye. Try to find the weakest link… the easy one. Separate it from the herd, and take it down._

A chunnin vizsga már egy jóval érdekesebb rész a sorozatban. A teszt részét mindig nagyon szerettem nézni, vicces és érdekes, ahogy rájönnek arra, mi is a lényege az egésznek. Amikor elkezdenek csalni, az az animében egy jól megcsinált, érdekes rész. Sajnos az elkövetkezendő részek számomra megint nagyon hosszúak lesznek, de azért kíváncsi vagyok.
Kabuto merőben másabb itt, mint az animében. Ott jóval visszafogottabban szól hozzá geninjeinkhez, mint itt.


Kicsit ​úgy érzem Narutóra különösen igaz a hülyének, hülye szerencséje van mondás. Persze bátor és időnként nagyon is találékony, de az írásbeli vizsga nagyon nem az ő erőssége és mégis ekkora szerencsével csak sikerül túljutnia rajta. A vizsga második része nagyon eseménydúsnak ígérkezik, kezdek kicsit aggódni a geninekért.


Kittyki
4.0/5

Igazán ​érdekes volt az írásbeli vizsga.


bbabri
5.0/5

Igazán ​jól szórakoztam “olvasás” közben. Naruto beszólásain, és tettein nagyon sokszor csak kuncogni tudtam.
A chunin vizsga elkezdődött, és most már a legtöbb szereplő feltűnik. Hinata igazán aranyos, kedvelem őt. Kiba-nak túl nagy a szája, de vannak jó beszólásai. Shino… Ő áll a legtávolabb tőlem. Nem ismerjük meg soha, alig beszél, és… a bogarai… Shikamaru elég csúnyácska itt, de amúgy nagyon szeretem az ő karakterét. Ino, csak úgy mint Sakura csak idegesíteni tud, Choji… Hát ő inkább egyen még egy pár falatot.
Sasuke és Lee harca igazán rövidre sikerült. Sasuke túl arrogáns, és ez a későbbiekben sem változik. A lényeg, hogy hőseink sikeresen túljutnak az első akadályon, és robognak a következő teszt helyszínére. Amit sajnálok, hogy Anko a későbbiekben ritkán jut majd szerephez. Pedig ő is egy nagyon jó karakter.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók