Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


mokus33
5.0/5

Számomra ​ez is olyan könyv volt, aminek az olvasása közben folyamatosan a végére szeretnék érni, tudni szeretném, mi lesz a történet vége, de amikor kiolvasom, bánom, hogy már vége van.
Eleinte kicsit könyedebb volt ez a könyv, mint amit Wilbur Smithtől megszoktam, örültem, hogy hiányoztak a túlzóan erőszakos jelenetek, sokszor inkább szatirikus jelleget öltött a cselekmény, és ez nagyon tetszett. A végére aztán megérkeztek az erőszakosabb jelenetek is, de természetesen a cselekmény miatt erre szükség is volt, hiszen háborúban vagyunk, hát akkor mit is akarok? A vége nagyon izgalmasra sikeredett, nem tudtam letenni, és természetesen szerettem volna kicsit más végkifejletet, de hát az élet nem habostorta :) A könyv terjedelme ellenére a vége kicsit összecsapott lett, úgy érzem, túl gyorsan történtek a dolgok, ami picit hihetetlenné tette számomra a cselekményt. De összességében nagyon bejött ez a regény is, úgy mint a többi Wilbur Smith könyv, amit olvastam.


nagy_csilla
5.0/5

Már ​rég olvastam, de annyira tetszett, hogy azóta is szeretném megszerezni, hogy újból elolvashassam.


Igazi ​háborús, történelmi kalandregény. Sikerült meglepnie a szerzőnek, nem csak vér és brutalitás, de jellemfejlődés, dráma, mély érzések és humor is jelen volt ebben a műben. Izgalmak tekintetében piszkosul jól megírta, azon csodálkozom, hogy ebből a történetéből még nem készítettek filmet. Teljes ajánlóm és véleményem a műről itt olvasható: https://regiujkonyvek.blogspot.com/2021/03/jon-farkas-konyv-ajanlo-kritika-wilbur.html


Cambrai17
5.0/5

Ezt ​a könyvet elsősorban a blogger kollégáknak ajánlom az Etiópia 1936-os megszállása és 1942-es felszabadulása kapcsán kialakult eszemecseréhez csatlakozva. Diák éveim egyik kedvenc írója Wilbur Smith, ezt a regényét még a születésem évében jelentette meg, szóval nem egy új könyv. Magyarul is kiadták már szerintem minimum kétszer, másodszor Jön a farkas címmel. Számomra ez egy egészen kivételes regény, mert a remek sztori, a különleges helyszín és az elfeledett háború mellett, a történet egyik néma főszereplője minden idők legszebb páncélautója a Rolls Royce. A Silver Ghost luxusautó alapjára épített, közel negyven évig a világ különböző hadseregeiben szolgáló gépcsodát volt szerencsém élőben is látni Bovingtonban, nálam ez A PÁNCÉLAUTÓ.

http://hadijatekos.blog.hu/2012/08/22/kialts_farkast_cry_wolf


Wilbur ​Smith kalandregényeinek különleges helye van a szívemben (is), de ez most valahogy nem… Van már vagy tíz éve is, hogy megvettem, egyszer neki is kezdtem, de félretettem. Mivel újabban nem vásárolok tonnaszám könyvet, hanem inkább előveszek egy-egy régen olvasottat (vagy még nem olvasottat), a Jön a farkas is a várólistára került, de mint ahogy az első próbálkozásnál, úgy most sem fogott meg az eleje, így a többi se. Ettől függetlenül végigolvastam, időtöltésnek nem volt rossz, de nem lett a kedvencem, és nem is adott túl nagy élményt.


gupa
5.0/5

Nagyon ​jó könyv!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók