Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Na ​valami ilyen lesz abból, amikor valakinek van témaérzéke, meg jó szimata, de nem érzi a ritmust és nem hiszi el, hogy kis basszus kell az alapzenéhez, hogy ütős legyen. No meg talán komolyabb, keményebb platform, mint a Nők Lapja.
Alapvetően szeretem a riportokat, készíteni és olvasni is. Ettől a kötettől vártam, hogy na kapok egy nagy csomag oknyomozói kemény bemutatót, ezzel szemben kaptam egy tányér kocsonyát. De abból is a maradékot, amibe már se hús, se bőr.


AnnaSz
3.5/5

Izgalmas ​és megdöbbentő. De nem annyira, mint amennyire lehetne.
Nem szeretnék én nagyképűen és lenézően vélekedni, mert élveztem, de valahogy többre számítottam. Talán túl sok volt a sztori egy könyvbe sűrítve, talán a stílus nem fogott meg igazán, de egy valami biztos – nem 100% ez a könyv.
Ettől függetlenül, azért örülök, hogy elolvastam. Prostitúció, függőségek, szeretethiány, nehéz sorsok – nemcsak olvasni, de írni is nehéz erről a témáról. Csak nekem egy kicsit klisés lett.


ClumsyCollie
4.0/5

Kicsit ​sokkoló volt. Nem ír durván a szerző, csak durva dolgok vannak az életben. Csodálom, amiért minden ilyemibe belemászott, csak azért, hogy írjon róla. Nem tudom, hogy képes lennék-e olyan kevés vonakodással leülni a szipus, koszos fiúkhoz a téren, mint ahogy Sarolta tette. De az időnként külföldön ipart űző nők lelkét se nagyon próbálnám megérteni. Szerecsére nem vagyok riporter. Megdöbbentő dolgok vannak ebben a könyvben, örülök, hogy olvashattam, különben nem hiszem hogy találkozhattam volna velük.


Arabella
3.5/5

Az ​írónő stílusa tetszik, de jobban szeretem a jó és szép dolgokat, mint az őrült világot. Elolvastam és tudnom kell, hogy van ilyen is. Az biztos, hogy nem olvastam még ilyen témában könyvet, viszont ha a kezembe kerül fogok még.


anni_olvas
5.0/5

A ​világ tényleg nagyon őrült. Jó kis riportkönyv, nekem tetszett.
(Egyébként a Nők Lapjában közölt cikkeket tartalmazza.)


lilaszilva
5.0/5

Mindig ​is szerettem a riport írásokat. Mindig is szerettem az emberi történeteket. Így nekem ez a könyv nagy kedvencem lett!
Rendszeres Nők Lapja olvasóként meg még inkább, mivel Dobray Sarolta írásaival ezúton ismerkedtem meg.
Mindenkinek tudom ajánlani, aki kedveli az effajta írásokat, véleményem szerint nem fog csalódni! :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

7.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók