Ajax-loader

Reni ​alig várja, hogy a nyári szünet után viszontláthassa osztálytársait, és persze főleg Cortezt… Tizedik első félévében azonban egyre több problémával kell megküzdenie: Arnold külön utakon jár, Virág szerelmes lesz (és ezúttal nem egy tinibálványba), Kinga újabb és újabb mániákkal áll elő, na és Cortez…
Mindeközben továbbra is pörög az élet a Szent Johannában: új kihívások, új események és új balhék követik egymást…

„A könyv különlegessége, a piacon való egyedisége mellett, Leiner Laura jó humorú, hiteles, gördülékeny stílusa. Átlagos fiatalok életéről számol be kedves, empatikus hangon.”
www.ekultura.hu

Értékelések
4.3/5 - 4 értékelés alapján


Zsirai Réka
4.0/5

Nem nagyon tudom, mit írhatnék róla, igazából jó volt, bár bevallom nem tudom ugyan azt a lelkesedést érezni a sorozat iránt már, mint mondjuk a 12 éves unokahúgom. Igaz, valószínűleg kinőttem már ebből az egészből. Reni története akkor csöppent bele az életembe, amikor első éves egyetemista voltam és a közös iskolakezdés miatt véltem felfedezni hasonlóságokat, az ő és az én életem között, de a folytatást nem akkor olvastam, hanem most évekkel később, és hát én is változtam, mint mindenki. Ettől függetlenül végzek a sorozattal hamarosan :)

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/leiner-laura-a-szent-johanna-g...
Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.3/5

Statisztika

14.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók