Ajax-loader

Kilencedik ​második félévében az iskolai élet ezerrel pezseg: farsangi bál, Valentin-hét, Valentin-napi bál, tavaszköszöntő buli, osztálykirándulás és még sok minden más… Az osztályközösség eközben egyre jobban összekovácsolódik.

Reni érdeklődése Cortez iránt szerelemmé változik; vágyakozás, reménykedés, féltékenység, csalódás, aztán ismét reménykedés között őrlődik, mert a fiú viselkedése egyáltalán nem egyértelmű…

„Se varázslók, se boszorkányok, se vámpírok nem lakoznak e könyv lapjain, és mégis csupa varázslat, bűbáj és hátborzongatás, mert ha olvasni kezded, olyan érzésed támad, mintha tükörbe… varázstükörbe néznél!”
Böszörményi Gyula

Értékelések
4.5/5 - 3 értékelés alapján

Zsirai Réka
5.0/5

Ez is legalább annyira tetszett, mint az első. És ennél a kötetnél döbbentem rá, hogy Renivel nem csak az a közös bennünk, hogy hasonló az értékrendünk, de pontosan egyidősek vagyunk. Hogy ezt mégis miből gondoltam? A válasz egyszerű… Facebook. Nem, nem kerestem rá a népszerű közösségi oldalon, hanem egyszerűen ebben a kötetben tűnt fel először, és amikor én voltam 9-es emlékszem nálunk is második félév táján lett népszerű – akkor még az IWIW mellett – az Arckönyv :) Úgyhogy ebből erre a megállapításra jutottam, de persze csak és kizárólag Leiner Laura tudja, mikor játszódik méltán népszerű sorozata.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/leiner-laura-a-szent-johanna-gimi-2-egyutt/en-es-a-konyv/reka1021
Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

56.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány

Címkék

Kollekciók