Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Nagyon ​tetszett ez a történet, aranyos volt. A Niagara vízesés személyes kedvencem, egyszer nagyon szeretnék eljutni oda, szóval a téma már alapból nagyon tetszett, pár érdekességet is tartalmaz róla a könyv. Geronimo ebben a kötetben ismét újabb kalandra indul, jelenleg a Niagara vízeséshez viszi el Benjamint és az osztályát osztálykirándulásra, ahol meggyűlik a baja jópár dologgal, pláne az utazással magával, amit ki nem állhat, de a látvány kárpótolja őt mindenért.


Szegény ​Geronimo. Jó sok pénzébe került a csetlése-botlása. De legalább gyönyörű helyre mentek. A Niagra-vízesés az egyik hely a sok közül, amit én is szívesen megnéznék. Így nagyon örültem a sok apró részletnek, amit olvashattam róla.


bookworm1227
4.0/5

Ez ​kicsit kevésbé kötött le, de nem volt rossz, aranyos, mint mindig. Sokat lehet belőle tanulni, kicsiknek ez igazán jó lehet.:)


Chabinho
5.0/5

A ​legjobb rész az volt, amikor Geronimo beugrott a jéghideg vízbe, hogy kimentsen egy kisegeret. :)


Freya_chan
4.5/5

Számomra ​a történet már egy kicsit nem könnyen átérezhető, de azért szerethető és cuki. Pontosan a már idősebb gyerekeknek való. Emlékszem kisebb koromban nagyon imádtam, ezért kicsit nosztalgiakéntt is jó volt. Tetszett, hogy nem csak maga a történet van benne, hanem csak úgy mellékesen, ezzel érdekesebbé téve a tanulást közölnek információkat a Niagara-vízesésről.


zamil
3.5/5

Megint ​egy olyan történet, ahol a “vinnyogó” Geronimo a főszereplő, én ezeket kevésbé kedvelem. Amúgy a történet rendbe volt, kicsit ismeretterjesztő volt, de olvastunk már ilyet.


benyus
5.0/5

10/10 ​igen izgalmas


Nandi
4.5/5

Gyerekeknek ​érdemes olvasni a sorozatot, érdekes, színes az egész, ismeretterjesztő oldalakkal vannak a történetek kiegészítve.


Anna88
5.0/5

Aranyos ​vicces maga a történet jó!!


Kedy
4.5/5

Maga ​a történet jó, nekem elég gyerekes a megfogalmazása, de végülis gyerekeknek szól. Amit jó dolognak tartok, hogy rengeteg olyan információ van benne, amik ha igazak, akkor a könyv egyszerre szórakoztat és tanít. Szépek a képek, némelyik egészen elvarázsolt :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

17.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók