Ajax-loader

Carta ​Teen, 2021


Részlet a könyvből:

„– Na, Cortez is megtalálta a sulit. Éppen ideje volt, nem fogom életem végéig tartogatni a jegyzeteket – sóhajtotta tettetett unalommal az arcán, és becsapta a szekrényajtaját.
___Elfordítottam a fejem, hogy odanézzek, és akkor… És akkor történt, hogy először megláttam Antai-Kelemen Ádámot, Cortezt. Abban a pillanatban, ahogy megláttam, görcsbe rándult a gyomrom, és úgy éreztem, muszáj lehajtanom a fejem, és úgy tenni, mintha csinálnék valamit, máskülönben elárulom magam. Deszkás cipőt, farmert, és bő fazonú fehér pólót viselt, fél vállán hanyagul lógott a hátizsákja, másik kezében a gördeszkáját tartotta. Összevissza meredező haja csak látszólag állt szerteszét, egyébként gondosan megcsinálta, és pont úgy nézett ki, ahogy kell, és ahogy jól áll neki. A folyosó végén Ricsivel beszélgetett, aztán szép lassan minden osztálytársunk köré gyűlt, és hallgatták. Zavartan turkáltam a szekrényemben, csak néha néztem fel egy-egy pillanatra.
___– Nézd, megjött Cortez! – jelentette be Virág.
___Mintha magamtól nem vettem volna észre."

Értékelések
4.4/5 - 16 értékelés alapján
Zsirai Réka
5.0/5

Szerettem. Az első vizsgaidőszakom alatt olvastam (igen, mikor tanulnom kellett volna) és annyira jó volt olvasni egy olyan regényt olvasni, ami akár rólam is szólhatna, vagyis szólhatott volna, hisz én akkor épp az első évemet kezdtem az egyetemen. Reni nagyon hasonlított a középiskolás énemre, és az osztálya pedig az én osztályomra. Bár én a Cortezemmel nem egy osztályba jártam, de egyébként majdnem minden stimmel, ja és rajzból dicséretes voltam :D

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/leiner-laura-a-szent-johanna-gimi-1-kezdet/en-es-a-konyv/reka1021Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.4/5

Statisztika

164.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók