Ajax-loader

Albert ​Schmidt, büszke és hagyománytisztelő, előítéletekkel teli úriember, a régi típusú amerikei ügyvédek egyik utolsó képviselője. A kemény munkával töltött évtizedek után hirtelen ráeszmél: romokban az élete. Felesége, akit imádott, hosszú betegség után meghal. Lánya, Charlotte, olyasvalakihez akar feleségül menni, akit Schmidt képtelen elfogadni, mert a férfi korábban a beosztottja volt, ráadásul nem is keresztény. Munkatársai pedig, akikről azt hitte, tisztelik őt, sorra elfordulnak tőle. Az élet elviselhetetlenné válik a számára. Hol a zsibbasztó unalom, hol a testet dermesztő félelem béklyójában vergődik, és nem találja a kiutat.
A megoldást végül egy furcsa szerelem, valamint egy nem várt örökség hozza el. A sors fintora, hogy a szerelem egy “nem fehér”, a vagyon pedig egy “nem keresztény” ember révén lesz Schmidté.
A bizarr, fekete humorral átszőtt, társadalomkritikába oltott, az emberi lélek legbelsőbb rétegeit boncolgató regény óriási sikert aratott az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában is.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

8.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók