Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


ziara
4.0/5

Nem ​tudom, ezeknek a könyveknek a sztorijai nekem nem igazán jönnek be, olyan faramucik, az illusztrációk közül továbbra is az árnyképesek tetszenek igazán, de Adélka elalélva hallgatta, hiába ez az ő kis világába remekül illeszkedik.


zsuzana
5.0/5

Imádom ​Ursula Jones mesekönyveit. És a lányom is. Egyrészt a mesés könyvespolcunk legszebb darabjai, másrészt imádom, hogy nem “tucat sztori”. Tetszenek a királykisasszonyai. Csak így tovább, remélem lesz még, én biztosan vevője és olvasója maradok.


Chöpp
4.5/5

Minden ​szeretetreméltó szerető ember a szívemben él! Gyűljék körém, akinek nincs birodalma!


Midoriko
5.0/5

Imádtam!
Nem ​csak azért, mert egy olyan embertől kaptam akit nagyon kevdelek, hanem azért is, mert volt olyan aranyos, hogy egy olyan könyvvel lepett meg, amit nagyon szerettem volna.
De a rajzolás is csodálatos volt, illetve a történet is nagyon aranyos :)
Köszönöm @narayan :)


schesztiஐ
5.0/5

Amolyan ​igazi kis királylányos mese, finom humorral, tengernyi bájjal, szépséggel és ragyogó kis bölcselettel, amire néha nagy szükségünk van. :))


Véda
5.0/5

Nem ​giccses, nem túl rózsaszín, nem lebutított. És micsoda humor és bölcsesség! Végre megint van kedvenc mesénk! :)


Dorabella
5.0/5

Ez ​talán még jobb, mint a Szépség és a Szörnyeteg, mert ez egy új történet, legalábbis számomra. Nagyon bírtam a királykisasszonyt, a lovával, szekerével (rakoncátlan nagyival :D), humorával, gyönyörű piros harisnyájával, szép ruhájával együtt. Különösen tetszett, hogy igazi tündérmese, mégis kimaradnak belőle a giccses dolgok. És hogy a királykisasszony kéri meg a királyfi kezét, nohát, haladunk a korral :D
És hát a rajzok ♥ Bárcsak én is tudnék egy kicsit rajzolni.


dianna76
4.5/5

Engem ​nem varázsolt annyira el a mese, mint sokan másokat. Aranyos volt a történet, és volt benne egy nagyon fontos mondanivaló: nem a gazdagság teszi az embert boldoggá, hanem az, ha szeretik és szerethet. {{Az a szöveg pedig, hogy a fiú azt mondja a lánynak, hogy az ő szívében van a birodalma…. Elolvadtam!}} Ami nagyon tetszett, az a bájos humor, ami végig kísérte a történetet. Az illusztrációk az árnyképekkel nagyon szépek. Ezt hívják művészi alkotásnak.


PTJulia
5.0/5

Ez ​a könyv úgy tömény bűbáj, hogy közben kicsit sem giccses sem a történet, sem az illusztrációk. Elolvadok, ha olvasom.


Kriszta
5.0/5

Igazi, ​klasszikus királykisasszonyos mese. Jó, hogy még manapság is születnek ilyenek. Az illusztrációk meg csodálatosak! Nagyon szép könyv.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

10.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók