Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Dana
5.0/5

Rafináltan ​szerkesztett elbeszéléskötet. A könyv első negyedében meglehetősen közepeske darabok kaptak helyet, és most nem a a Gömböc-ről vagy A Tellier ház-ról beszélek. Aztán valahol a Hortense királynő c. darab magasságában sokkot kaptam és ez végig kitartott. Maupassant teljes sokszínűségét felvonultatta a kötet, a szociálisan érzékeny, a háború borzalmait és amoralitását ecsetelő, az ironikus, mitöbb szarkasztikus, az antiklerikális, a vadromantikus és végül a horror mesteri alkotójának arcait ismerhettem meg. Számomra legmeglepőbb különben ez utóbbi volt, olyan félelmetes történetei vannak, hogy rémálmaim voltak tőle. Ügyes. :)


petitrenard
5.0/5

Maupassant ​művei tökéletes betekintést engednek az író lelkébe, amiből tökéletesen kiérződik, hogy bár értetlenül áll a női lélek és annak mozgatórugói előtt, mégis mélységes tisztelettel és galantériával beszél a szépnemről.
Még senkit nem olvastam, aki ennyire természetesnek vette volna a Szerelem és a Halál létét, és az ezekkel járó (bármilyen) érzéseket.
Első könyvem volt tőle, de nem fogok egynél megállni. :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók