Ajax-loader

Eve ​Dallas egy rettenetes kettős gyilkosság ügyében nyomoz. Kegyetlenül végeznek egy neves könyvelőcég alkalmazásában álló, fiatal szerelmespárral. Eve-nek még a babafürdetés megtanulására is alig jut ideje, pedig Mavis, a legjobb barátnője ezt igencsak elvárná tőle.
Aki most újabb szívességet kér. Tandy Willowby, az egyik, Mavis tanfolyami csoportjába járó anyuka nem jelenik meg a következő foglalkozáson. Tandy, aki nemrég költözött el Londonból, és New Yorkban nem él senkije, már nagyon várta a szülést. Amikor Eve belép Tandy lakásába, és az asztalon megpillantja Mavis ajándékát, mellette, a padlón egy táskát, tele olyan holmikkal, amelyekre egy szülő nőnek szüksége lehet a kórházban, végigfut a hátán a hideg.
Az ilyen eseteket általában az eltűnt személyekkel foglalkozó csoport kapja, de Mavis azt szeretné, hogy Eve vegye a kezébe a nyomozást – aki erre a kérésre nem tud nemet mondani. Miközben igyekszik felderíteni Tandy hollétét, és versenyt fut a kegyetlen gyilkossal, tudomást szerez a város egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb lakosának csalásairól és sötét üzelmeiről. Szerencsére van kire támaszkodnia – minden segítséget megkap multimilliomos férjétől, Roarke-tól, de miközben előbányássza a kritikus adatokat, melyek segítségével pontot lehetne tenni az ügy végére, Eve hatalmas veszéllyel kénytelen szembenézni a való, véres világban.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók