Ajax-loader

Nemcsak ​gyümölcsválasztékunk gazdag, hanem igen széles azoknak az ételeknek a köre is, amelyeket gyümölcsből lehet készíteni. A közismert gyümölcsleveseken és befőtteken kívül lehet belőlük előétel, mártás, köret, felfújt, torta, fagylalt, krém, saláta ital is.
Persze ehhez tudni kell azt is, milyen gyümölcsből mit érdemes csinálni. A szerző ehhez ad különlegesen finom recepteket.
Az egyes fejezetek a különböző gyümölcsök nevét viselik. A fejezeteken belül ételnemek szerint sorakoznak a receptek.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók