Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


metahari
4.0/5

Colbert ​accurately collected all small things about the magical actors in HP books. What an amazing collection! But his style sometimes looks like a small essay in Year 14 at the school. Nothing wrong, it is good enough to get a great overview about our history.


revelácifa
4.5/5

Ezzel ​a könyvel még a húgom lepett meg tavaly. Először kicsit szkeptikus voltam, hogy majd biztos ez is a lehúzott bőr esete lesz, ha már a borítón ennyire hangsúlyozzák a Harry Potter-t, de pozitívan kellett, hogy csalódjak. Rendkívül érdekes olvasmány és ami a legjobb benne az, hogy nagyon META. Igaz az írásakor még csak az ötödik részéig jelent meg a sorozat, mégis most így utólag olvasva rengeteg olyan utalást előre látott a szerző, amit azt hinné az ember, hogy csak olyan tudhatott aki belelát J. K. R. fejébe.
Ahogy olvassa az ember az egyes fejezeteket, szinte már látni véli maga előtt, ahogy az írónő a vaskos enciklopédiákat bújja, a térképet böngészi, vagy épp azon töpreng, hogyan változtasson át egy-egy latin/francia kifejezést varázslattá vagy talán legendás szörnyeteggé. A magyar kiadásért pedig szorítok, mert bár elég jó az angolom, de az ó-angol idézetekkel már megszenvedtem.:)


rlb_32557241
4.0/5

Elég ​sok utalás volt, amit már ismertem vagy korábban rájöttem – de más volt angolul olvasni.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

14.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók