Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Eleinte ​nagyon nem tetszett, mert a Jéghegyek népéből SENKI sem bukkant fel. Egészen a könyv negyedéig. Aztán befut Heike. Tudtam!!! Tudtam, hogy bírni fogom, mert jó arc lesz.
A boszorkány vonal valahogy nem lepett meg, az volt a gyanús, hogy minden nyil a másik irányba mutatott, és az is feltűnt, hogy ugyanazok a betűk.
Heike helyében biztosan nem bocsátottam volna meg ilyen gyorsan, hogy baltával fejbe akartak vágni.
Jó volt, tetszett, már el is kezdtem a következőt, mert már tudom, hogy Heike még visszatér.


Ibanez
5.0/5

Nagyon ​jó rész, bár egye fene, kissé sajnálatos, hogy Bécs és Románia között nem történt valami a magyar tanyavilágban, mittudomén, egy gonosz táltos vagy ilyesmi, a nagy pusztánkba igazán beleillett volna egy borzongatós rész :-D Külön plusz pont viszont azért, hogy bár Romániába kerülünk, ráadásul erdős vad vidékre, mégsem vámpír lesz a fő gonosz (ugye, hogy azt várnánk?). Igaz, hozzá hasonló szörnyet kap Heike első “igazi” feladatként, viszont nagyon jó körítéssel, az átok alatt lévő vidék, az eltűnő ösvény, a régi legenda, nagyon izgalmas történetet sikerül ismét alkotni.


KBCsilla
5.0/5

Ez ​igazán izgalmas rész volt, igazán borzongató volt. A szokásos éjszakai járkálás-tiltós, ki sem merem dugni a lábamat a takaró alól.

Ahogy közeledünk a korunk felé, úgy lesznek egyre életközelibbek a történetek.

Külön tetszett, hogy elkanyarodott Erdély és felénk is a történet, úgy látszik, az egész világot behálózzák a szereplők.


Még ​így, sokadik olvasásra is nagyon izgalmas volt ez a rész. Éjjel akartam befejezni, de, mikor furcsa hangok kezdtek motozni a szobámban, inkább abbahagytam. Talán ez is Anciol műve volt?
Margit Sandemo nagyon hatásosan tud írni, a keze nyomán megelevenednek a legendák.


KNW
4.0/5

És ​kapunk egy igazi “Kísértetkastélyt” is – ott még nem merte MS bevetni az igazi varázslatot, de erdélyben már muszáj!
Lehet, hogy van ázsisi alapja ennek a sztorinak, de akkor is baromi ötletes :)


orska1106
4.0/5

Érdekes ​kis kitérő volt. Elsőre én is teljesen tévúton jártam, mikor a megfejtést találgattam, pont ezért volt végig izgalmas a történet – még ha néhol a vezetése kissé lapos is volt.
Heikét kifejezetten sajnáltam, amiért teljesen az ellenkező irányba indult el, és tett ekkora kitérőt.


Nienna001
4.0/5

Ez ​a legfélelmetesebb rész.


Aeryn
4.0/5

Egy ​újabb izgalmas történet elevenedett meg Heike főszereplésével. Hazafelé tartva Norvégiába, Heike egy erdélyi kis falun segít, amelyet egy lúdvérc tart rettegésben. Ez a kötet is az izgalmasabb részek közé tartozik, már kíváncsi vagyok Heike további kalandjaira.


zsofi017
5.0/5

Nagyon ​izgalmas és eredeti.Pedig már kezdtem azt hinni,hogy az írónő kifogy az ötletekből…. de nem :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

15.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók