Ajax-loader

…Karcsi ​ezután minden szempontból elérkezettnek látta az időt arra, hogy a lány a férfiszerszámmal is megtanuljon bánni. A lány ujjait ráhelyezte a péniszére, s mutatta, hogyan húzgálja azokat alá s fel, hol lazítson és hol szorítson. S figyelmeztette, nehogy megijedjen, amikor számára ismeretlen nedvek fognak előspriccelni.
- Tudom – mondta Andrea halkan. – Az lesz majd a geci.
- Honnan tudod, te kis boszorka? – kérdezte Karcsi meglepődve. A lány azt válaszolta, hogy az osztálytársnőjétől hallotta, s máris munkába vette fegyverét.
A lány ebben is nagyon ügyesnek mutatkozott. Elsősorban a vessző oldalsó mezőire összpontosított, ezért Karcsi, érezve a kéj közeledtét, nagy attrakcióra szánta el magát. Amikor a tetőpontra ért, ejakulálásra kész farkát kivette a lány kezéből, s a makkra gyakorolt vonó-szorító mozdulattal mintegy felgyorsítva az ondó pályaröptét, módszeresen és mérsékelt adagokra megosztva a nedűt, végiglövellte a lány friss, harmatos testén. Andrea a csodálkozástól és a gyönyörűségtől nem tudott hová lenni. Mindkét tenyerével hozzálátott, hogy szétkenje magán a spermát, minél nagyobb felületen. Orrcimpája közben jócskán kitágult, tenyerét is meg-megszagolgatta, s megjegyezte, hogy az ondónak trópusi virágillata van.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók