Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


B_Viki23
4.5/5

Igazán ​érdekes, jól megírt krimi! Egy percig nem unatkoztan mellette..És ez a rejtély, ami a végig elkísér,mindenre gondoltam, de erre nem :)


dagikám
5.0/5

Egyszerűen ​lebilincselt oldalról oldalra. Nem tudtam el se képzelni, hogy fogják elfogni a gyilkost, aki mindenkiről mindent tud és 1 lépéssel mindig előrébb járt. Tetszett, hogy az író mindig úgy alakította a történetet, hogy mindig azt hittem tudom ki a gyilkos, de mindig becsapott. :)


Lauranna
4.5/5

imádtam…
jó ​volt újra lincoln rhyme regényt olvasni :)
a történet izgalmas, a felvázolt gyilkos pedig néha néha magamat is gondolkodásra késztetett a mai világ technologizálását illetően
hát igen deaver a kedvenc krimiíróm <3


Nekem ​talán ez a Deaver regény tetszett a legjobban.
Tudom, egy sorozat 8. darabja.
Nem unalmas? – kérdezhetik.
Erre csak annyit tudok válaszolni, Poirot sokadszor sem unalmas az akár hanyadik Christie regényben, mes amis. Nem de? Mert jön a kis belga a kackiás bajszával és megmozgatja a szürke agysejtjeit. C’ est la vie!
Deaver modernebb és talán 80 év múlva kevesen olvassák majd, már ha marad még olvasni való könyv és olvasni tudó – akaró! – ember. De kikapcsolódásra tökéletes, ráadásul elmélázhatunk adathalmazokra épülő világunkon, amikor megfigyelnek, lehallgatnak, lekövetnek szinte mindent és mindenkit. No, meg van egy-két mozzanat, ami az írónál megszokott. De még is. Csettintünk egyet, aztán iszunk egy pohár jó bort!
Egészségünkre!


Mrs_Cat
4.5/5

Kicsit ​sokáig tartott elolvasni, de nem azért, mert nem élveztem… Sok minden közbejött… Nagyon nagyon nehéz volt rájönni, ki a gyilkos…


Anheszenamon
5.0/5

Ez ​volt az első könyvem az írótól és imádtam! Ki is kölcsönöztem a könyvtárból további két regényét.
Végig érdekes volt, izgalmas, váratlan fordulatokkal teli. A szereplők karaktere sokféle és színes volt. Aki szereti a krimit, az mindenképp olvassa el.


nagy_anikó
4.0/5

Egy ​alattomos gyilkos, aki mindig egy lépéssel a nyomozók következő lépése előtt van. És hogy minek köszönhetően? Bizony a 21. század csúcstechnológiáinak, mint internet, számítógép, mobiltelefon stb. vagyis az információk. Fordulatokban gazdag, izgalmas könyv.
Hogy ki a gyilkos? Bizony volt pár tippem, de nem találtam el.


mamono
5.0/5

Lenyűgöző ​könyv volt, és egyúttal rémisztő. Csak úgy olvastatta magát És elgondolkodtatott.
Mennyi mindent kiadunk magunkról, mennyi adatot lehet csak úgy megszerezni az internetről, a számítógépekről meg minden. Nem igazán tudom eldönteni, hogy mennyi volt a fikció a könyvben, és mennyi a tény, de az biztos, hogy az élet jelentősen megváltozott a számítógépekkel, és nekünk mindig többet és többet kell tennünk, hogy megvédjük magunkat, és ha ez ma esetleg még nem is a valóság, de a jövőben az lesz. És most már csak azon gondolkodhatunk, hogy ez jó vagy rossz.
Az író fantasztikusan játszott velünk, és képes volt a probléma minden oldalát megvilágítani. Ahogy haladtam a könyvvel egyre jobban megrémített minden leírt dolog, egyértelműen kiszavaztam őket, hogy úgy mondjam. És jött az a kis beszélgetés a végén. Hogy evvel igazi rossz fúkat lehet elkapni. És arra gondoltam, hogy talán mégsem annyira rossz.
A könyv által felvetett kérdés szerintem nem az volt, hogy jó vagy rossz-e ez a rendszer, hanem hogy mennyit vagyunk hajlandóak feláldozni a szabadságunkból, a jogainkból, hogy esetleg megakadályozzunk valami rosszat, esetleg egy 9/11-et
A végén pedig az Amelia-s részt, mikor a biztonsági őrhöz ment, na azt egyszerűen imádtam.


Maate
4.5/5

Jó ​volt újra Rhyme regényt olvasni, az első oldalak beszippantottak már.
Csavar volt itt is elég, de valahogy nem tudott érdekelni, hisz tudtam, hogy amikor azzal van vége, hogy fél méterről arcönlövik a főszereplőt, vagy hasonlók, akkor igazából nem is fog történni semmi, mert az nem is pisztoly, vagy mögötte áll valaki és azt lövik le és hasonlók, szóval ilyen szempontból már nem érdekelt.
1-2 helyen nem voltam biztos, hogy tisztán és logikusan gondolkodtak-e, ha látta, miért nem ismerte fel ésatöbbi, de túltettem magam rajta:)
Hogy ki a hunyó, azt nem találtam ki és még a végén is van csavar, de persze ezt oldalszám alapján úgyis tudjuk:)
Hát ennyi, igazából nem 90%-os a könyv,csak 82, de mivel jó volt olvasni nagyvonalú vagyok:)


Rits
5.0/5

Mindig ​is igaz volt, ma egyre inkább az: Az információ hatalom (na meg pénz is, ami még több hatalom)
És lehet gondolkodni, meg vitázni, mi szolgálja a mi érdekünk, és mi a közösség érdeke
Na meg el lehet olvasni egy izgalmas, nehezen letehető krimit is a témában
és utána megint lehet gondolkodni, vajon nekünk van ilyen aktánk? :)
http://moly.hu/karcok/242506


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

49.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók