Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Most ​jöttem rá, mennyire vezet-terel a szerző. A könyv közepe fele elkezdtem Carl-t elengedni. Amikor pl Rick otthagyta a másik fiúval, meg a fegyverrel, tudtam, h ebből baj lesz. Nem lett.
Aztán most pont Carl miatt fogom tovább olvasni.


Most ​aztán beindult a sz**szökőkút! Mégis, amikor a legnagyobb a trágyadomb, akkor derül ki, kit, milyen fából faragtak. Hosszú idő óta ez volt számomra messze a legjobb epizód! Az agyam leghátsó zugában pontosan az fogalmazódott meg, ami Ricknek is leesett végre.
Ez nem azt jelenti, hogy én ennyi ideig kihúznám ilyen helyzetben. Gyanítom, hogy az első pararohamnál megállna a szivem. :-)
Egyébként már sokszor megfordult a fejemben, hogy ha ezek a történetek a mi világunkban játszódnak, akkor hogyan lehetséges, hogy az ezer és egy alkalommal megfilmesített kliséket nem ismerik? Whatever…
Ez eddig messze a legjobb, ha még nem mondtam volna!


julicsenge
5.0/5

Itt ​aztán ment a hentelés keményen, te jó ég :D Rick kőkemény, ez a Jesse ügy nagyon durva volt a végén…{{Csóri Carl, sokkot kaptam, mikor megláttam szerencsétlen szétlőtt fejét :/ :D}}


Emerson
4.5/5

Adlard ​eddig sem volt a kedvenc rajzolóm, de most már kifejezetten zavar a stílusa. Ha az első kötet után találtak egy másik rajzolót, akkor most miért nem lehetne egy újabbat keresni, aki mondjuk tudja kezelni az árnyékokat? Szerencsétlen Rick úgy nézet ki, mint Rorschach fluoreszkáló sebtapaszokkal a fején, Carl meg úgy sunnyogott a seriffkalapja alatt, mintha a kölyök Zorro lenne… ezt sosem fogom megemészteni.
-
A történetet illetően Rick az én szememben csak most vált igazi vezetővé, de azért továbbra is hihetetlen ostoba húzásai is vannak néha. #De legalább fejlődőképes#


Victorious
5.0/5

Na ​hát igen. A horda elől nincs menekvés :D Morgant különben elég hamar kiírták. Éppen hogy csak visszajött és nem is csinált lényegében semmit. A sorozatban ő sokkal királyabb szereplő szerintem.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók