Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


ÓÓÓ, ​hát ilyen férgeket is hord hátán a föld…
Nagyon tetszett, hogy semmi jelleget nem kaptak ezek az emberek, nevük sem volt, ami azt jelenti, hogy felejthetők, eldobhatók.


Juhuuuu… ​szétgurult a gyógyszer! Micsoda eszement ötlet!
Beteg, de a magyarázat logikus. De beteg.
Hosszú idő óta az első igazán jó rész! Le a kalappal!
Nagyon remélem, hogy így fog folytatódni!


julicsenge
5.0/5

Az ​eddigi legjobb rész :D


Ejha, ​csak úgy zajlanak az események. És lám, amit az előző résznél kívántam, az most be is teljesült. Itt nem szórakoznak, simán meglépik a legdurvább dolgokat is. Még mindig nagyon tetszik.


Victorious
5.0/5

Tainted ​meat hahahahaha!!! Jó fejezet volt ez is. :) Ismételten örültem hogy viszont látok pár dolgot a sorozatból . Dale-t sajnálom jó lett volna ha a sorozatban is legalább eddig bírja.


Emerson
3.5/5

Én ​azt értem, hogy mindenki meghülyül és kifordul magából, ha nyakába szakad a világvége, no de hogy ennyire?! Ez most kicsit meredek volt, Mr, Kirkman.
A kötet érdekessége, hogy ekkor jelentették be, hogy filmsorozat készül a képregényből – előtte az olvasói levelekben persze már ment az ajánlgatás a különböző szerepekre (huh, micsoda nevek röppentek fel…)


budaijoci
5.0/5

A ​börtönös részek után, nem nagyon tudtam elképzelni, mi lehet ennél is durvább, de mégis az lett.


Nagyszerű ​oldalakat láthattunk itt kérem szépen. A legnagyobb pozitívum a Vadászokkal való elbánás, és hogy Dale végre átlépett a másvilágra. Az elmúlt időben eléggé unszimpatikussá vált, habár lehet, hogy pont az ő viselkedése volt a legreálisabb. Azért mikor ott feküdt a Vadászok tábortüze mellett megcsonkítva, kicsit megsajnáltam, meg a legvégén a temetésnél majdnem könnyeztem egy kicsit. Talán az eddigi legméltóbb búcsú volt ez. A pap csávó érdekes, bár jelenleg nem sok értelmét látom, max ő lesz az ellensúly a későbbiekben. Igaz már itt is megmutatkozott. Lehet, hogy végül ő tereli vissza Ricket a “jó” útra (egy ilyen világban mi az, hogy jó?). Végül még egy pár szó Abraham-ről. Szinte oldalról oldalra szimpatikusabbá válik a karakter, amikor a nőjének (a neve nem fog eszembe jutni soha az életben) beszél arról, hogy elkezdte tisztelni Rick-et, ott éreztem azt, hogy új kedvenc karakterem van Rick mellett. Tyreese halála óta nem kedveltem ennyire karaktert a képregényben.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók