Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


lind
4.5/5

Szuperül ​meg lett írva ez a rész is! Rögtön belevágtunk az eseményekbe: a hegyre való feljutás borzasztóan VESZÉLYES volt, a hegyben megtudott információk hihetetlenül IZGALMASAK voltak és a végkifejlet újfent ODAVÁGOTT! Az újabb vámpír karakterek teljesen elkülöníthető jellemvonásokkal bírtak, ami számomra nagyon is fontos főleg, ha egy sorozatról van szó. Minden jól ismert karaktert fel szeretek ismerni újra és újra a beszédstílusából a következő kötetekben, a felismerés jó érzéssel tölt el. De mégis a legmagávalragadóbbak azok a részek voltak, amikben újabbnál és újabb tényeket olvashattam a vámpírságról. Még most is csodálatosnak gondolom, hogy ennyi EGYEDISÉG van ebben a sorozatban! Darrennek ebben a kötetben erősnek és bátornak kellett lennie, hogy elfogadtathassa magát, bár ennek az elfogadási folyamatnak még nagyon az elején járunk. Mr. Crespley-től valahogy kicsit többet vártam volna. Igaz jobb a kapcsolata Darrennel, sőt, meglehetősen apapótló néha, de talán egy kis akciót elbírt volna még a karaktere. Viszont ez csak tényleg szubjektív hiány. Összességében NAGYONVOLT!


Finn_Hudson
4.5/5

Ezt ​a részt úgy jellemezném, mint egy jó kis felvezetést az 5.részhez. A sztori egy picit unalmasabb volt, mint eddig, ez a rész inkább a vámpírok történetéről és hierarchiájáról szólt. A vége viszont olyan izgalmasra sikeredett, ami lehetetlenné teszi, hogy az ember ennél a résznél befejezze a sorozatot.


MissFortune
5.0/5

Tetszett, ​mint mindig.
Jó volt többet megtudni a vámpírok világáról ebben a részben. Ugyan pörgősebb részeket szoktam meg, ebben is volt bőven történés. A törpéket kezdem megkedvelni, főleg hogy az egyik {{ beszélni kezdett. }}
Kíváncsian várom a következő részt, az már biztos baromi jó lesz a próbák miatt.-


Navi
5.0/5

Tökéletes ​átvezető kötet, ahol megtudunk néhány új információt a farkasok és a vámpírok rokonságáról, a vérszipolyvér hatásáról, s némi keletkezéstörténetet a vámpírokról.
Voltak benne izgalmas és kevésbé izgalmas részek, a medvés és a küzdelem a gerendákon rész kifejezetten tetszett.
Várom már a próbákat.


Roszka
5.0/5

Eltelt ​hat év. Darren a Mesterével elindul a vámpírok gyűlésére, amit tizenkét évente tartanak.
Utuk elég veszélyes. Különböző szörnyűségek várnak rájuk, de végül elérik a Vámpírok Hegyét.


bkata12
5.0/5

Woow ​*-* Ez a rész nagyon tetszett. Végre megtudhattunk egy csomó infot a vámpírokról. Darrent és Mr. Crepsley-t még mindig nagyon bírom, bár Darren néha nagyon idegesít a nyafogásával, Crepsley meg gonosz és arrogáns tud lenni, de kétségtelenül jó párost alkotnak. Jajj és Kurda lett az új kedvencem. :D
És a fenébe, hogy mindig ilyen függővégnek kell lennie, nagyon várom a következő részt!


Ancsúr
5.0/5

Szerintetek ​hány csillagot érdemel az a könyv, aminek az utolsó oldalait az olvasó csillogó szemekkel, és feszült várakozással olvassa végig, majd csalódottan ordít fel magában, hogy mi ez a függő vég? Ha engem kérdeztek, akkor minimum 4 és fél, de inkább 5 csillag dukál az ilyen történetnek, így ennek is.
A sorozat nem vesztett a varázsából az első rész óta. A történetet még mindig izgalmakkal és meglepetésekkel teli. Mint amilyen a farkasok és a Vámpír Hegy is volt. Rudit pl. én is úúúgy megsimogattam volna. Viszont változást is érzek az első rész óta. Méghozzá Mr Crepsley és Darren kapcsolatában. Mintha jobban megbíznának a másikban. Úgy érzem, kezdenek egymáshoz csiszolódni.
Egy szóval: letehetetlen volt nekem ez a könyv. Jöhet is a következő rész!


A ​terjengősség továbbra is jellemző a tartalomhoz és az oldalszámhoz képest, azonban a világépítés ezt valamelyest kompenzálja.Többet megtudunk a vámpírokról, a törpenépségről, és Desmond Tiny-ről, aki az egyik legfontosabb szereplő a történetben. Bár érződik, hogy felvezeti csak a végkifejlethez vezető cselekmények sokaságát, de azért már a történetbe is belekezd.
Végre elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor még ugyan csak bizonytalanul, de már szerethető Darren, és a kapcsolata Mr. Crepsley-vel való kapcsolata sem az idegtépésre éleződik ki. Igazi mester-tanítvány viszony ez már, ahol az ellentétek feloldódtak az idő múlásával. Két új kedvenc is színre lépett Harkat és az öreg Paris személyében.
Habár nagyon izgalmas és érdekes trilógia veszi kezdetét, viszont számomra mindig is ez lesz a legnagyobb kakukktojás a 12 kötetes sorozatból. Talán az emberi jelenlét szinte teljes hiánya az, ami nagyon zavart egy idő után már itt is, de a későbbiekben még inkább. Kell háttérsztorinak lenni, meg fejlődéstörténet és tónusváltás, de az, hogy kikerülünk teljes egészében az emberek világából, nem áll jól a sorozatnak.


schesztiஐ
4.0/5

Furcsa ​ez a vámpírvilág, ahogyan Darren látja, de el tudom fogadni. :)
#Csak nem valószínű, hogy sokáig életben maradnék köztük… :D#

Imádtam a farkasokat, és volt egy-két szimpatikus vámpír a sok fura között. :D


molly_
5.0/5

Végre, ​vééégre több infót is megtudunk a vámpírokról. Mondjuk az is igaz, hogy minél több dolgot tudunk meg, annál több kérdésünk lesz. :D
Nagyon örültem az új szereplőknek, főleg mert vámpírok. Tetszik, hogy itt nem csillognak (haha) és nem gyönyörűek, hanem kemények és harciasak.
A Vámpírok Hegye lenyűgöző, de nagyon nagyooon nem élnék itt..
Harkat pedig nagyon cuki, alig vártam hogy végre megszólaljon! ^^
Bővebben: http://seholsetalallak.blogspot.hu/2016/02/darren-shan-vampirok-hegye.html


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

65.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók