Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Noro
4.0/5

A ​kevés igazán könnyed, háttértudást nem igénylő magus-regény egyike. Tulajdonképpen nem más, mint egy high fantasy környezetbe illesztett “heist”, pörgős és izgalmas sztorival. Alan O’Connor talán az egyetlen szerző a fantasy történelmében, akinek a fejlődése tökéletesen fordított: minél régebbiek a könyvei, annál jobbak :P


mongúz
4.0/5

A ​szerző legjobbja. Semmivel sem több és nem is kevesebb, mint aminek lennie kell: egy könnyed kalandregény. Szerettem. Többször is.


Füstróka
3.0/5

Olyan ​könyv, ami az én szememben szórakoztató és egyszer mindenképpen megérte elolvasni, de aki mélyebb mondandót vár, csalódni fog. Szórakoztató, kellemes kalandozás Yneven, körülbelül azt kaptam, amit vártam, sőt… kivételesen a főszereplővel sem volt bajom. Nem bántam meg, hogy megvettem, ugyanakkor O’Connor még mindig nem lopta bele magát annyira a szívembe, hogy a kedvenc M.A.G.U.S. világában alkotó írómmá váljon.


eevil
5.0/5

Szuper ​kis kalandregény. Egy fantasy írás dolga, hogy magával ragadjon. S ez bizony megteszi.


lilijan
4.0/5

nagyon ​pofás kis mágus-könyv volt, végre kibontakozott előttem a valódi sianis ramraquo, köszönöm a tippet a további siabnis-sztorik olvasásához @melchiades-től! itt igazán karakteres egy tolvaj áll előttünk, ellentétben a Csillagvető Sianisával (http://moly.hu/konyvek/alan-o-connor-csillagveto), akinél az összes goblin érdekesebb a könyvben. erősebb is ez annál a kötetnél. abszolút ajánlom, izgalmas sztori :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

12.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók