Ajax-loader

Brida, ​a fiatal és gyönyörű ír nő az élet értelmét és az univerzum titkait kutatja. Találkozik egy bölcs férfival, aki megtanítja, hogyan győzze le a félelmeit, és egy érett nővel, aki megmutatja neki, hogyan táncoljon a világ rejtett dallamára. Mindketten meglátják a Bridában rejtőző különleges képességeket, de hagyják, hogy egyedül induljon felfedezőútjára. Brida igyekszik megismerni a sorsát, keresve a kényes egyensúlyt szerelmi kapcsolata és új, egyre inkább átlényegülő önmaga között.
A Brida gyönyörű és misztikus történet szerelemről és bátorságról, ami felfedi az Erósz spirituális és az spiritualitás erotikus oldalát is.

Értékelések
3.7/5 - 5 értékelés alapján


Számomra nem volt sok mondanivalója. Érdekes, spirituális, de nem értem miért olyan felkapott. Szabó Magda vagy Fehér Klára regényei százszor több tartalommal bírnak. Azok olyan könyvek, amikre évek múlva is emlékszem, mert olyan emberközeliek, és olyan morálisan elgondolkodtató élethelyzeteket vetnek fel. Ezt a Bridát csak egyszer elolvastam, de alig maradt meg valami, nem igazán adott maradandó élményt számomra. Lehet, hogy csak a fordítás miatt.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
3.7/5

Statisztika

27.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók