Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


ViraMors
4.5/5

Kellemes ​olvasmány, vicces, pörgős, és ironikus. Főleg Pikírt és Melotti kettősén szórakoztam, volt valami elbűvölő kettőjük folyamatos évődésében. De maga a nyomozás is tetszett, az, ahogy Shanon az egyértelműnek tűnő részleteket is merte megkérdőjelezni, és akkor sem fogadta el bizonyosság nélkül a látszatot, ha az úgy tűnt, őt igazolja.
A végét viszont kicsit sajnáltam, a személyes szál(ak) meglehetősen lógva maradt(ak), erősen jelentkeznének a folytatásért.


diamondfox
4.5/5

Mit ​is mondhatnék? Én egyszerűen imádom Fable munkásságát. Ez régóta vágyott könyv volt és megtaláltam bookline antikvárban a 2001-es kiadást… eladtam a vesémet, de meglett! ♥

Már anno olvastam általánosban kölcsönkapott példánnyal és az idő minden megszépít, ezt a sztorit is. Egyáltalán nem erre a végre emlékeztem, hanem teljesen másra, és most már nem tudom, hogy mégis mi a fenével kevertem. Ennek ellenére szívből ajánlom ezt a részt annak, aki először találkozik Meseanyóval, mert nagyon jó kezdés, hogy megszokd a stílusát, na és Pikírt… imádom ezt a nőt. Lehet, hogy bunkónak tűnik, de ez a nyers valóság, halló! Nem kell a dráma, meg a kislányos jajogás.

Pikírt nyilván kedvenc karakter, Indra viszont végig idegesített és [spoiler] rá sem emlékeztem, hogy ekkora féreg lett a végére, hogy hátba támadja Shanont. [/spoiler]. Ugyan még mindig nem tiszta, hogy Melotti egyébként milyen szerepet kap majd a továbbiakban, a főnök pedig Denisáék kopasz főnökére emlékeztet egy kicsit. A történet viszont 10/10-es, van benne csavar és normális magyarázat mindenre. Yeti is kedvenc karakter :)


Eta
4.5/5

Vicces, ​de nekem ez volt az egyik kedvenc Falbe-öm. Főleg Melotti a maga kifejezetten idegesítő mindenlébenkanálságával…


Stiga
5.0/5

Hihetetlen ​mód imádtam! :) Pikírt nagyon belopta magát a szívembe. :)

Viszont a vége…. ki lesz a befutó, ki kapja meg a királylány kezét? Jó kis töprengeni valót kaptunk az utolsó oldalon… bírnám a folytatást… de tényleg. :D


Telena
4.0/5

Hát ​én komolyan nem tudom, mi van azokkal a könyvekkel, amiket most választok. Ennek sem tetszett a vége. Akció, akció, aztán egyszer csak puff, vége. A másik nagy kérdés, hogy akkor most mi van Melottival? Olyan érzésem volt a végén, hogy pár oldalt valaki megevett onnan a nyomtatásba kerülés előtt. Bár… lehet Fable direkt ilyenre írta, ilyen elgondolkodtatóra, ilyen mindenki gondoljon azt, amit akar… Azért én tényleg kíváncsi lennék, hogy mi lett Melottival meg a fiával :P


eduscho89
5.0/5

Ekkorákat ​nem nevettem mostanában, mint ezen a könyven. Szinte végig kezemben volt a ceruza, hogy megjelölhessem melyek a kedvenc idézeteim. Kb. 100 akadt. :D


Ivett_
3.5/5

Jó ​kis könyv volt, de nem olyan gördülékeny, mint amit megszoktam az írónőtől.
Kicsit untam helyenként, de éppen így helyenként nagyon izgi is tudott lenni.
Szövevényesnek szövevényes volt, igazán jól váltogatta a szemszögeket, de valahogy mégis a végén a frappáns lezárás ellenére sem éreztem teljesen lezárva, úgy a levegőben maradt.
Ami viszont nagyon jó volt, és különbözött az eddig olvasottaktól: A főhősnő, nem ivott és nem dohányzott, és nem ment el a “hullák” mellett hidegen… Kedveltem Pikírtet, megvolt a személyisége, helye a világban.
Sokszor viszont egy két esemény csatolása a levegőből jött, nem értettem, hogyan jutottak bizonyos következtetésekre, amivel az ügy előrébb lendült ugyan, de miért? olyan mű érzetem volt tőle, de túllendültem rajta..
Csíptem Melottit is, bár ijesztően dilis fazon lehetne élőben…
Sajnos az elején a Melottis párbeszédek többségében Pikírt csak annyit mond : “-Takarodjon” meg hogy “-Lelövöm” .. egy idő után nem is lehetett komolyan venni..
Szóval asszem minden negatívumot leírtam, és azért volt pozitívum is.
Összességében 3,5 pont, mert tényleg Fabyen és Denisa után főhősnőként Shanont is megkedveltem, és közelebb is áll hozzám, mint a másik kettő, mégis a történet valahogy nem volt az igazi.


kage_sama
4.0/5

Izgalmas ​krimi volt az elején, a közepén, de a vége, mintha elvágták volna. Viharos ütemben lettek lezárva a történések, mintha a vége felé elfogytak volna az írható oldalak, és le kellett volna zárni az egészet. Így is a Melotti-s szál teljesen elvarratlan maradt, a gyerek behozása inkább csak komplikálta azt.


Habók
5.0/5

Ezt ​rongyosra olvastam (bár, tekintve a borító és a kötés minőségét, nem volt nehéz). Egy darabig mindenhová vittem magammal, mert mindig volt egy-egy rész, amit akkor rögtön, azonnal, de tüstént még egyszer el akartam olvasni.


redBuba
3.5/5

Már ​a harmadik oldalnál rájöttem: ez egy retro olvasás, ugyanis a könyv párbeszédei, jelzői, humora a ’80-as, ’90-es éveket idézi. Nem véletlen, hiszen 1989-ben adták ki, ez volt az írónő nyolcadik regénye. A történet nagyon tetszett, a főhőse is jó karakter /mai megfelelője Debra Morgan-Dexter/. Ami nem tetszett az a jelzők túlzott halmozása, a poénkodás erőltetése. Igaz a mondás, a kevesebb több. Talán olvasni fogok a szerzőtől egy friss írást is összehasonlításképpen.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

6.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók