Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Black_Angel
5.0/5

Igazán ​szerettem ezt a történetet. Annyit még nem olvastam Vavyantól, de anyu imádja, és így én is kezdek belecsöppenni ebbe a világba. Nagyon nagyon kedvenc lett ez a könyv számomra :)


KillerCat
5.0/5

Varázslatos ​mese,igazi különlegesség.

Kedvenc mondatok:

“Jaj, ez hátborsóztatóan szép!”

“A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veletek!”

“Ha valaki ötvenesként is ugyanolyan, mint huszonöt esztendősen, akkor elpocsékolta a közbenső éveket.”


naravna
3.0/5

Ilyen ​nehezen Fable-t nem olvastam még (vagy ha igen, azt félbe is hagytam). Unásig ismételt, már-már didaktikus fikázása a fogyasztói társadalomnak, lagymatag szerelmi szál… Sokkal jobb könyvei vannak. Megint érik egy Jégtánc újraolvasás…


Fummie
4.0/5

Messze ​nem volt olyan jó, mint az Álomhajsza, bár azt felülmúlni úgyis lehetetlen. Ebben a részben jobban tetszettek a valóságban játszódó történetek, de az lepett meg igazán, hogy a fantasy részét néha untam, és ezért szomorú vagyok. Most úgy érzem, nem kellett volna elolvasnom ezt a részt, de hát ez van.


Rekosz
5.0/5

“Azok ​kedvére, akik hisznek benne.” Mielőtt elkezdtem volna olvasni, nem hittem volna, hogy én is hiszek benne. Aztán elég volt 1-2 oldalt elolvasnom ahhoz, hogy magával ragadjon a történet. Meseanyó elvarázsolt, borzongatott. Ahogy Seym/Brad és Lilia/Kristen kapcsolatát, szerelmét leírja, az gyönyörűséges. Ez a könyv valóban alkalmas az üresség megzavarására, és arra, hogy higgyünk a CSODÁban.


bbedyy
4.0/5

Nem ​tetszett annyira mint az Álomhajsza. A mese része néha kimondottan untatott, viszont itt a valóság jobbra sikeredett. Azért még szívesen olvasnék Kaiden szerelembe eséséről. Kicsit hiányoltam, hogy nem tudunk meg semmit a régi csapatról, értem én, hogy kellenek az új szereplők, de azért jó lett volna.


Ariadne
5.0/5

Ezennel ​elkönyvelhetem, hogy kegyetlen érzelmes hangulatban vagyok. Ugyanis a könyv végén elsírtam magam. Úgy irigyeltem Kristen és Brad tökéletes happy end-jét. Imádatomba fogadtam már őket az Álomhajsza alatt is, és most ez megkoronázódott. Tetszik, hogy végül megtudtam, mivel zárult a kettejük dolga, és közben olyan világban is kalandozhattam, ami a lelkemnek nem idegen. Meseanyó megint elvarázsolt.


Shil
5.0/5

Ismét ​végeztem és kénytelen, kelletlen elváltam Seymtől és Liliától. Karácsony előtti ideális mesés, tündérporos, izgalmas, kalandos könyv, egy csepp valószerűvel fűszerezve. Továbbra is nagykedvenc és még sokszor elő lesz véve, ez tuti. Csak ajánlani tudom annak aki el szeretne belebújni egy jó kis mesébe, aki jobban meg szeretné érteni az életet, önmagát, a sártekén velünk élő élőlényeket, és olykor olykor még egy jót kuncogni is szeretne. Egyik kedvenc idézetem is e könyvből való és esküvős ésnegyéb fontos és szép alkalmakra gyarkran használom: “A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veletek!” Békés, mesékben, varázslatban gazdag ünnepeket kívánok mindenkinek!


anddie
5.0/5

Vavyan ​Fable varázslatos mesélő! Ez a történet még tőle is különleges.


Lexa
5.0/5

Egy ​felnőtt mese, amely elhiteti az emberrel, hogy van még jó a világon.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

24.3
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók