Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


AniTiger
4.0/5

#Előolvasás, ​mert majd jön kölcsöngyerek, akire vigyázni kell.#

Öhm. Azért az kemény volt, amikor az Apó letámadta a macskát. :D Persze ettől eltekintve cukorfalat egy mese nyuszikról! És… annyira, de annyira imádom Beatrix Potter rajzait! Mióta először megláttam – talán az életrajzban? -, azóta szeretem. Szép, elegáns és mégis aranyos.


Bogas
5.0/5

#Avagy ​nincs bent a főnök, hátra lehet lógni olvasni a könyveit…#
A Tappancsmesék nyuszijait nem tudja kiszorítani a szívemből, de azért hagymabatyu! Nagy piros kendő! Túl nagy sapka Benjámin fején! Benjámin apó, a hős. Nyúl mama, a másik hős, aki gyapjúkesztyűk kötéséből él. Na meg nyúldohányt árul, ami köznapibb nevén levendula.


Az, ​h ez a rèsz most nem volt tök borzasztò, mèg nem jelenti azt, h szerettem.


Imádom ​ezeket a nyuszikat, olyan aranyos volt, hogy Benjámin segített visszaszerezni Péter ruháit. Az elfenekelést kihagytam volna, de nem vitatkozom Benjámin apó nevelési módszereivel, ha ennyire menő #és stílusos#. Egy ilyen apával nem kell félniük a nyusziknak, hogy elkésik a felmentősereg. :)


Sippancs
4.0/5

Aranyos, ​édes és tanulságos mese, gyönyörűen illusztrált rajzokkal és szeretnivaló nyuszikkal. Mégsem tudok öt csillagot adni rá, mert ahogy Benjámin apó elbánt a macskával, az valami rettenet… ha én három-négy éves gyerek lennék, biztosan megijednék tőle!
Ennek ellenére felnőtt fejjel is élvezet volt olvasn!


clarisssa
4.5/5

[[https://moly.hu/konyvek/beatrix-potter-nyul-peter-kalandjai|Nyúl ​Péter történetének]] közvetlen folytatása, melyben a rosszcsont nyúlcsapat kiegészül a barna kabátos unokatestvérrel. Igaz, ezúttal jó ügy érdekében rendetlenkednek!
Ezt a könyvet angol eredetiben is olvastam és nagyon meglepett, hogy a magyar verzió tartalmazott néhány szerkesztésbeli változtatást (más sorrendben szerepeltek a mondatok), illetve néhány rajz is kimaradt belőle. Kár, hiszen a kedves nyuszirajzokból sosem lehet elég!


kolika
5.0/5

Ki ​az, akinek az anyukája legyintene arra, hogy kedves csemetéje már sokadjára hagyja el vagy éppen szakítja ki gúnyáját? Nyúl Péter is tudja, hogy tenni kellene valamit, éppen kapóra jön a látogatóba érkező Benjámin. Így újra a kalandok sora veszi kezdetét, amely nem végződne túl jól, ha Benjámin apó nem mentené meg a kosár alá szorult kalandkeresőket. Benjámin apó megmutatta, hogy öreg nyúl nem vén nyúl, s egykettőre elcsihipuhizta a nyúlgyerkőcök által félelmetesnek ítélt macskát. Nyúl mama szíve hamar meglágyult, amikor látta, hogy visszakerültek a végképp elveszettnek hitt holmik, s a csemetéje is épségben hazaért.
A illusztrációk szemet gyönyörködtetőek.


brena
5.0/5

Gyönyörű ​rajzok,kedvenc a 10. oldalon lévő. Hát ez a két rosszcsont kicsit megjárta,nem szívesen találkoznék apóval,de a macskával sem:)Aranyos, tanulságos mese.


Ebben ​a részben annyi hagyma volt, hogy még én is bekönnyeztem tőle!


Nagyon ​aranyos kis történet, eddig ez a kedvencem. Az illusztrációk továbbra is gyönyörűségesek és végre a mese is tökéletes volt: a rosszcsont, de jószívű nyuszkókat teljesen a szívembe zártam. :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

35.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók