Ajax-loader

A ​20. század a szabadság kora volt az emberiség százezer éves történelmében. Legyőzték a zsarnokokat, birtokba vettek vizet és levegőt, és az újabb technikai forradalom győztesei végül kimerészkedtek a végtelen űrbe. Valóra váltak az álmok.

A 21. század azonban újabb háborúkat hozott. Az egyén és az információ háborúját. Ezeket a csatákat nem a lövészárokban vívják, vívjuk meg, hanem otthon, a városokban és az utcákon, a munkahelyen és az éttermekben; bárhol, ahol az ember hétköznapi élete során megfordul. Ennek a háborúnak a győztesei pedig elképzelhetetlenül nagy hatalomra tesznek szert. A legyőzöttek pedig nem tehetnek mást, mint imádkoznak egy új álomért, egy újabb szabadságért, egy új világért.

A kétszeres Zsoldos Péter díjjal jutalmazott író, Szélesi Sándor (Anthony Sheenard) Árnyak ébredése című tudományos-fantasztikus regénye ebbe a korba, a Novus Ordo Seclorum korába kalauzolja el az olvasót.

A technokrácia és a gazdasági világ összefonódásából a 22. században kiemelkedett egy új nemesi rend, amely hatalmát egyaránt köszönhette elképzelhetetlenül hatalmas vagyonának és a világban megsokasodó misztikus jelenéseknek. Az Árnyak ébredése című regény a 2005-ben megjelent, és az év legjobb fantasztikus művének választott Sötétség előtt önállóan is olvasható folytatása, része a nemzetközi hírű magyar sorozat, a Mysterious Universe világának.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

9.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók