Ajax-loader

Bevetésre ​készen: 4 feleség 4 exfeleség ellen

Elérkezett a nagy nap, Alison esküvője. Férje, Carlo maga a megtestesült tökély, a szertartás könnyeket csalt a szemekbe, a lagzi is csodálatosnak ígérkezik… egészen addig a pillanatig, amíg fel nem tűnik a színen Carlo ex-felesége, Sofia, akinek egyetlen célja, hogy botrányt csináljon és tudassa az ifjú párral, addig nem nyugszik, amíg vissza nem kapja hőn imádott férjét.
A meghökkent Alison hamar szövetségesre lel Fionában, a Második Feleségek Klubjának alapító tagjában, aki hasonló gondokkal küzd. A klub tagja még a rámenős és szexi Julia, akinek – legnagyobb szomorúságára – a férje továbbra is volt felesége legjobb barátja maradt, és a bájos Susan, akinek egész családi életére árnyékot vet partnere fiatalon elhunyt, gyönyörű, intelligens és kedves volt felesége.
A négy nő számára a klub menedék, ahol végre kibeszélhetik a kínos és nem ritkán vicces sztorikat az exekről. Amikor úgy határoznak, végre leszámolnak a nem kívánt harmadikkal, elkezdődik az igazi kalamajka…

Értékelések
4.5/5 - 1 értékelés alapján

Tetszett a könyv ugyan nem tartozom a második feleségek sorába de teljesen átéreztem a szereplők sorsát.4 egymástól különböző sorsú,hátterű "második feleség " történetét ismerhetjük meg.Ami különösen tetszett,hogy nem lett happy end a történet,így lett életszagú és hihető.


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

13.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók