Ajax-loader

EGY ​FÉLTVE ŐRZÖTT TITOK. HALÁLOS ELLENSÉGEK. PUSZTULÁSRA ÍTÉLT SZERELEM.
A drakik a sárkányok mai leszármazottai, akik képesek emberből sárkánnyá, és sárkányból emberré változni. A tűzokádás ritka képességével megáldott Jacinda még a drakik között is különlegesnek számít, mikor azonban lázadó természete miatt családja menekülni kényszerül az emberek világába, a lány nagyon nehezen tud beilleszkedni új közegébe. Közben egyre gyengül a benne élő draki szellem, és az egyetlen lény, aki képes életet lehelni Jacinda sárkány-énjébe nem más, mint a gyönyörű, rejtélyes Will. Csakhogy Will családja drakikra vadászik, ám Jacinda annak ellenére sem képes ellenállni a fiúnak, hogy tudja: nem csak saját életét, de a drakik legféltettebb titkát is kockára teszi.
Mitikus erejű, magával ragadó történet egy lányról, aki szembeszállt az elvárásokkal, és akinek szerelme ősi tilalomfákat döntött le.

Értékelések
4.0/5 - 1 értékelés alapján

Karina
4.0/5

Nem gondoltam volna soha hogy elolvasom ezt a könyvet. Nem lesz kedvenc és nem hiszem, hogy tovább fogom olvasni. Már december óta a polcon van és még csak most szántam rá magam, hogy elolvassam.
Szeretem a misztikus lényekről szóló könyveket, de ez sokk volt. Ha a drakikat – bocsi de ez olyan vicces – leszámítjuk azért nekem tetszett a történet. A szereplők közül Jacinda anyját és a húgát – vagy ha így jobban tetszik ikertestvérét – nem bírtam elviselni! De azért ezeket ellensúlyozta Will. Legalább ő kedvenc szereplőm lett :D
És ami a legnagyobb rémálmom a főszereplő haja vörös és göndör ÉN IS OLYAT AKAROK! A vörössel már haladok de soha nem lesz göndör még a fodrászok szerint sem…
Azért tényleg egyszer olvasható volt, de nem venném a kezembe többet. Nem tudom, hogy elolvasom-e a többit. Nincsenek tervben, de kitudja :D A végén talán megszeretem :)

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/sophie-jordan-firelight-tuzlang/en-es-a-konyv/karinaa7


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

57.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók