Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Epilógus
3.0/5

Sok ​benne a szívbemarkolás.


Joeymano
4.0/5

Két ​egymástól teljesen különböző emberi sors találkozik a könyvben, és életük gyökeresen megváltozik ettől. Mire képes a hatalom és a gazdagság? Kell-e pénz a boldogsághoz? Mik a valódi értékek? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Balder és Tima, ahogy életüket közelítik egymáshoz. Milyen hatással lesz rájuk a változás, és megérte-e megtenni az adott lépéseket?
Sokkal komolyabb a könyv, mint hogy átfutva olvassam végig. Sokkal jobban igényli az elmélyedést, amit sajnos én most nem tudtam megtenni. Zilahy stílusa továbbra is fantasztikus, és bebizonyította, hogy remekül megbirkózik egy komoly probléma tárgyalásával is.


Virágszépe
4.0/5

Zilahy ​sikeres író, több regényét is megfilmesítették. A fegyverek visszanéznek című könyve is hasonlóan alkalmas rá. Idealizált főszereplők, tisztesség, hűség, rend, a legkisebb megingás nélkül. A történetben megjelenik ugyan a kísértés, de a tisztességes szereplők tudják a dolgukat, követendő példát mutatva az olvasónak. A stílus nagyon választékos, szép mondatok, olvasmányos.
Érdekes, meglepő módon nem hagyok ki egyetlen sort sem, nagyon érdekel Zilahy véleménye, ami kiolvasható a történet közben. Nagyon hatásos, úgy látom és azt látom, amit az író akar, hogy lássak. Furcsa módon a történet nem tetszik, az írás nagyon. További Zilahy könyveket kell olvasnom.
A háttérben folyamatosan jelen van a háború. az I. világháború hatását, a II. világháború jeleit beleszövi a történetbe. Lehet-e békét teremteni, örök kérdés marad számunkra is.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók