Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Nickykee
4.0/5

Nekem ​mindegyik történet nagyon tetszett. Talán az utolsó picit kevésbé, túl zavaros volt a történet, szerintem itt jó lett volna az egészet olvasni, nem a rövídített változatot, mert több fontos dolog nem derült ki. Némely történet számomra lezáratlan volt. Ezek miatt vontam le 1 csillagot. Egyébként én nagyon szeretem ezeket a válogatott könyveket, nagyon változatosak, és jó könyvek.


finding_dori
4.0/5

Jó ​volt, de nem olyan eget rengetően, hogy hajbókoljak előtte :)
Ez egy nagyon picike, rövid regény, de ezt találtam itthon, és éppen Nicholas Sparks-ra szomjaztam, akitől semmit nem találtam legutóbb a könyvtárban, szóval úgy álltam hozzá, hogy ez is megteszi, arról nem is beszélve hogy a leírás elég ígéretesnek hatott, valamint az első mondat, ami egy szép idézetnek is megfelel, rányomta a bélyeget a hangulatomra és a könyvvel kapcsolatos előérzeteimre.
Nem hittem volna, hogy a fő motívum végül is a feleség halála lesz, és legkevésbé számítottam rá, hogy ilyen krimi-szerű nyomozós játék is része a felépítésének, amiben ki kéne találni, hogy ki is a bűnös. Nekem ez sose jön be, akárhogy következtetek xD Még ha túlteng is bennem az adrenalin és pörögnek a gondolataim sem jön össze, sajnos.
De talán jó is ez így, ezektől a percektől izgalmas egy könyv :)
Tetszett, de nem hiszem, hogy mélyebb nyomot hagyott volna bennem, plusz alig 120 oldal az egész :) Az emberi élet, és véletlenszerű kapcsolatuk kialakulásának regénye ez. S azok a kapcsolatok talán már végigkísérik majd az életünket. Mindig van néhány érdekes fordulat, ez bizonyítja, hogy az ember a legkiismerhetetlenebb élőlény a Földön :)


Rita075
3.0/5

Izgalmas ​volt.És érdekes is,hogy gyakran csak egy hajszál van a jó és rossz út között.


Sonyx
3.5/5

Ez ​az egyetlen könyv, amit az írónőtől olvastam eddig, és nem volt rossz. :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

5.7
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás

Címkék

Kollekciók