Ajax-loader

Amikor ​a központi ügyeletre beérkeztek, azzal fogadták őket, hogy megtalálták a gázoló gép kocsit.
- De lehet. hogy azt a gépkocsit, amellyel egy igen pontosan kitervelt gyilkosságot követtek el – módosította a hallottakat Tálas őrnagy.
- Lehet. A Népligetnél találtuk meg, és bevontattuk a Bűnügyi Technikai Intézetbe. Sőt – folytatta az ügyeletvezető -, már azt is tudjuk, hogy aki kikölcsönözte, az Hans Falke nyugatnémet állampolgár.
- Bravó! – nyugtázta Tálas. – Csodálatosak vagytok! – Folytatnám – mondta fanyarul az ügyelet vezetője. – Egy kis formai hiba van! Ez a Hans Falke legutoljára két hónapja érkezett hozzánk, s itt-tartózkodása alatt ellopták az útlevelet. Akkor nyomban bejelentette. Másnap elutazott, és azóta nem lépte át a határt. Erről mi a véleményed?
- Ha a Köztársaság téri Volkswagen gépkocsi gumiját, hogy mozgásképtelen legyen, tőrrel lyukasztották ki, akkor sürgősen szólni kell Bálint László ezredesnek. mert erre kért benneteket.
- Így igaz. Ő pedig nem szokott tévedni. Csak azt nem tudom, milyen összefüggés lehet egy nagy értékű kép elrablása és egy fiatal, nagyon csinos állattenyésztési ágazatvezető -
mondjuk, mert bizonyíték még nincs – szándékos, előre kitervelt meggyilkolása közt. Te érted ezt?

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók