Ajax-loader

Tisztán ​és egyszerűen. Ma már Don Quijote-i harcnak számít ebben az agyonautomatizált, elgépiesedett világban ez a könyv, melyet kezében tart.
A ma és a holnap embere mindent tud, mindenhez ért. A számítógépek világában repdes, tőzsdei árfolyamokról vitázik, égitesteket hódít. “Hat, alkot, gyarapít.”
Azonban egy valamivel nem foglalkozik, egyhez nem ért, egyet elfelejt: önmagát.
Elfelejti, hogy természetes lény és a természet kiszakíthatatlan része, bármennyire is nem vesz róla tudomást. Nem ismeri saját felépítését, működését, a benne és körülötte lüktető élet milliárd rezdülését.
Nem ismeri fel azt a tényt, hogy a vele és a benne szimbiózisban élő élőlények, élettelen anyagok, folyadékok, kristályok, elemek csodálatos összhangjának köszönheti létét.
“Vissza a természethez!”
A nagy gondolkodó szavai még égetőbbek, sürgetőbbek, mint valaha.
A kezünkben tartott könyv egy lehetőség önmagunk megismeréséhez, önmagunk természetes gyógyításához.
A szerzők többsége betegként vagy orvosként, természetgyógyászként gyógyíthatatlannak hitt betegségeken keresztül járta végig azt a hosszú utat, mely a gyógyuláshoz vezetett.
Őszinte segíteni akarás, a megtapasztalt életöröm, a gondoskodó, cselekvő ember felelőssége késztette tudásuk megosztására, átadására.
Tisztában vannak azzal, hogy a természet alkímiájában alkotott szerek, melyek a Föld, az élet keletkezésével párhuzamban, velünk s betegségeinkkel együtt kristályosodtak ki – ezerszer tökéletesebbek, hatékonyabbak, mint bármi más.
Ezen könyv társ az úton, éltetőd napjaidban, gyógyítód betegségben.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

12.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók