Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Kikiriki
5.0/5

Régen ​ez volt a kedvenc mesém. Emlékszem, először anyu olvasta fel nekem, miután megkaptam a 4. szülinapomra a nagyszüleimtől a könyvet. Rengetegszer láttam a rajzfilmet, miután pedig megtanultam olvasni, nagyon sokszor kezembe vettem a könyvet is. Szép emlékek fűznek hozzá, jó volt újra elolvasni. :)


Sippancs
5.0/5

Abszolút ​jogos ez a 98%, ugyanis az egyik legjobb Disney-könyv, amit valaha a kezemben tartottam. Bár számomra teljesen új volt a történet (vajon hogy maradhatott ki a gyerekkoromból?), felnőtt fejjel is imádtam és jókat mosolyogtam rajta.
Cica- és meserajongóknak kötelező darab!


U_Viki
5.0/5

“Ladies ​don’t start fights, but they can finish them!” :D

Legeslegkedvencebb Disney mesém! :) ♥ Lehet közrejátszik a tény, hogy imádom a cicusokat. A rajzfilmet is nagyon- nagyon szeretem, kiskoromban majdnem minden héten újranéztem.


Ibanez
5.0/5

Nem ​tudom miért, de valahogy ez a mese gyerekkoromban sem fogott meg. Egyetlen egyszer láttam, el is felejtettem, úgy ahogy van. Lehet, hogy azért, mert nem vagyok annyira macskás, illetve ha macska, akkor nekem Hamupipőke Lucifere, a Tom és Jerry és ha már egész estés macskás mese, akkor az Olivér volt a nyerő. Pedig ez a történet nagyon jó, a rajzok is gyönyörűek, megérdemli az öt csillagot, tényleg nem tudom, miért nem tud közel férkőzni a szívemhez :-D


gergelydori
5.0/5

Kis ​koromban, amikor anya olvasta nekem, úgy szenvedtem mindig, hogy nem értettem a címét :D Úgy utáltam emiatt. Viszont most történetet magát mindig is szerettem, bár van némi kivetnivalóm a macskákkal szemben :D A mesét meg pár hónappal ezelőttig nem is láttam végig, amit igazán szégyellek, mert igazán jó, főleg a dalok. Sőt, azon is nagyon meglepődtem, hogy Hercegnő hangját eredetileg egy magyar származású, amerikai színésznő adta:) O’Malley #vagyis O’Pamacska# hangját pedig végig, azon a szép, búgó férfias hangon hallottam a fejemben olvasás közben❤


Farkas_Éva
4.5/5

Bevallom ​ez az első alkalom, hogy ezt a mesét olvastam. Valahogy ez kimaradt az én fiatal koromból :)
Aranyos kis történet volt a családról, barátságról és az önzetlen segítség nyújtásról.
A képek szuperek, olyan igazi mesés rajzok.
Akárhány változatot kiadhatnak ezekből a könyvekből, de ez az eredeti változat az, ami mindent visz!!!


Szabcsiika
5.0/5

Ez ​a legkedvesebb Disney történet számomra, így nem is kérdés, hogy Kedvenc jelzőtt kapott! Számomra megunhatatlan történet! :)


Bár ​nem vagyok egy macskás ember, ezek a cicák nagyon cukik voltak. Főleg a kicsik. Mint a kisgyermekek imádják felfedezni a világot. Tetszett a kalandjuk, ahogy az előkelően nevelt cicák, megismerik a hétköznapi életet.


BubbleTea
5.0/5

Ez ​is azok a mesék közé tartozik, amikre abszolút nem emlékeztem. Pedig cicás történetek jöhetnek végtelen mennyiségben.
Aranyos volt, és izgalmas is. :)


Dia9117
5.0/5

Nagy ​kedvenc mese. Gyerekkorom óta nonstop poénforrás a családban.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók