Ajax-loader

Értékelések

Az alábbi értékelések a Rukkola felhasználóitól származnak. További értékeléseket itt olvashatsz.


Tamás
5.0/5

Engem teljesen lenyűgözött ez a könyv.
Nagyon szeretem egy ideje a hangyákat, rengeteg dokumentum filmet, youtube csatornákat, könyveket, cikkeket olvasok róluk, van is itthon hangyafarmom, így sok mindent tudok a hangyákról és szinte minden, amit leírt a szerző, ezek létező dolgok, tényleg ilyen elképesztő dolgokat csinálnak. De ettől függetlenül ez egy regény, nem szabad azt várni tőle, hogy csak a realitások mezsgyéjén mozogjon, mert akkor dög unalom lenne. A szerző szépen, nagyon ügyesen összemosott különböző fajok jellegzetességeit, hogy egy sztoriba bele tudja szőni és érdekfeszítővé tudja tenni. Szerintem remekül csinálta.
A műfordítás és ebből gondolom, hogy az eredeti mű is rendkívül érdekes – kitalált – szófordulatokat használ, ami néha vicces, néha meg csak simán zseniális.
Az emberi részeknek vannak valóban kicsit furcsa részei, amik nem annyira valósíághűek, de ez továbbra is egy regény, és minden amit leír és ahogyan leírja (számomra) a feszültség mesteri fokozásához ad hozzá. A végén fel is robban a feszkó, jól is sikerül, szívesen olvasnám is tovább a trilógia részeit, de sajnos itthon sem, sőt még angolul sem jelentek meg.
Én viszont felvettem a kapcsolatot a kiadóval és azért küzdök, hogy összeszedjek megfelelő számú érdeklődőt, ami után azt mondták, hogy megjelentetik a folytatásokat. Akit érdekel és szintén szeretné olvasni a folytatásokat, csatlakozzon hozzánk, írjon nekem üzenetet, hogy felvehessem a listába!


Kirmizi
4.5/5

Jó volt! Mindenkinek ajánlom!← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.8/5

Statisztika

25.3
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók