Ajax-loader

Kik ​fogják megváltoztatni a világot?
Naponta jelennek meg könyvek, amelyek a 2012-re, 2025-re vagy más időpontokra jósolt, feltételezett környezeti-, társadalmi-, pénzügyi- vagy egyéb katasztrófák okait, lehetséges forgatókönyveit elemzik. Sok írás, kiadvány foglalkozik azzal is, hogyan kerülhetnénk el az összeomlást, melyek a lehetséges kivezető utak a válságból. A szociológiai-, közgazdasági-, spirituális megoldási javaslatok mögé vallási- és világi vezetők, tudósok, közéleti személyiségek, szervezetek sorakoznak fel.

De kik azok, akik a változásokat végrehajtják majd? Mitől fog megváltozni a világ? Hol vagyunk mi emberek, akiknek meg kell (kellene) változnunk?
A Kulturális Kreatívok történelmi jelentőségű mű: Paul H. Ray szociológus és Sherry Ruth Anderson pszichológus – több, mint tizenhárom év kutatási eredményeire támaszkodva – elsőként, tudományos megalapozottsággal, ugyanakkor a hétköznapokból merített példákkal és lebilincselő személyes vallomásokkal tarkítva mutatja be a XXI. század társadalmi fejlődésének két – sokak számára ismeretlen, mégis – döntő jelentőségű tényezőjét.
Hírt adnak arról, hogy egyre több ember – a könyv írásakor az Egyesült Államokban 50 millió, 2008-as adatok alapján a nyugati társadalmakban már több mint 150 millió ember – gondolkodik másképpen, mint azt a hatalom szeretné és a média belénk sulykolja. Azt is megmutatják, hogy ezeket a társadalmi változásokat nem lehet megállítani, megakadályozni, mert ez a hatalmas tömeg – amint tudatosul benne az erő, amit képvisel – meg fogja változtatni a világot.
A Kulturális Kreatívok egy reménytelibb jövő ígéretét kínálja, és mindannyiunkat felkészít az átmenetre egy új, józanabb és bölcsebb kultúrába.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

27.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók