Ajax-loader

David ​olyan hirtelen hallgatott el, mintha kihúzták volna a csatlakozót. Furcsa, kényelmetlen zsibbadtság töltötte el az agyát, mintha egy luftballon közepében lenne, s valaki kieresztette volna a levegőt. Bármi is ejtette rabul, úgy tűnt, Gretel is hatása alá került. A sárkány eltámolygott az ablaktól, s pörögni kezdett, mint egy cirkuszi bohóc. A szárnyai hevesen és hangosan reszkettek, míg csak neki nem esett a doboz oldalának.

David Rain leghőbb vágya, hogy a Vigyori történetéhez – amelyet a _Tűzkönny_ben olvashatunk – kiadót találjon. A sors – és egy kívánjsárkány – azonban kicsit fejre állítja a fiú életét. Amikor az egyetemen a sárkányok létezéséről vagy nemlétezéséről kell dolgozatot írnia, olyan úton indul el, amely számtalan kalandot, veszélyt és kihívást rejt. David kutatásba kezd, és hamarosan ráébred, hogy a sárkányoknak és az Északi-sarknak nagyon is sok közük van egymáshoz.

Ez vajon véletlen? Vagy valami hatalmasabb erő kényszeríti a fiút erre az útra? Hogy kerülnek a képbe jegesmedvék? Kicsoda valójában Bergstrom professzor? Tényleg egy sárkány növekszik a bronzszínű tojásban? Vajon mi olyan furcsa Gwyneth néniben? És mi a jégszikra rejtélyes titka?

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

15.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók