Ajax-loader

A ​kötet az emberiség történelmének átfogó története Kr.e. 3000-től napjainkig, pontosan 2006. december 31-ig szóban, képben, térképekkel.
A nagy horderejű, súlyos következményekkel járó történelmi korszakokról 30 tanulmány ad hírt. Ebben az új kiadásban kétoldalas világ-és régiós térképekkel. Több mint 1000 színes cikkben szemléletesen és ismeretekben gazdagon áll össze a világtörténet a kijelölt mérföldkövek mentén összefüggő egésszé. Több mint ezer, gondosan kiválasztott, többségében színes képpel, ábrával, rajzzal és fotóval illusztrálva.
A politika, a tudomány, a gazdaság és a kultúra számos egyedi aspektusát szócikkekben, keretes írásokban megjelenő magyarázatok árnyalják és világosítják meg, a történelem kimagasló személyiségeinek rövid életrajzával kiegészítve. A kötetben olvashatunk a hétköznapi élet kiemelkedő eseményeiről, valamint történelmi esszék, fogalommagyarázatok, részletes tárgy- és névmutató is megtalálható. Az egyes történelmi korszakokat eseménynaptár, jól kezelhető kronológia segíti.
Értékes szakkönyv, enciklopédikus igényű összefoglalás és ideális ajándékkönyv egyszerre. Hasznos segédanyag érettségihez és felvételihez egyaránt.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

13.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók